Michal se popere kvůli Fany. Tadeáš ji podvádí, ona tomu odmítá uvěřit

Dobré zprávy (19) – Přistižen při činu

Ondřej Rychlý nepřestává jako Michal litovat toho, že si dříve nevšiml citů usměvavé Fany v podání Dariji Pavlovičové. Rozhodne se dát na radu maminky a jejího snoubence lépe poznat. Bohužel se ale přesvědčí, že se v Tadeášovi nespletl. Přistihne ho při líbání s jinou dívkou. Následně to nevydrží a pustí se do něho. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Dlouho byl jako slepý a milou Fany vnímal jen jako dobrou kamarádku. Teď Michal hořce lituje, že neprozřel dříve. Jeho city ke kudrnaté kuchařce mu začaly docházet až příliš pozdě. A přestože se romantickou žádost o ruku snažil překazit, televizní pekař se nevzdal a z Fany je teď zasnoubená slečna. Michal se s tím však stále odmítá smířit.

I když mu i jeho maminka v podání Lindy Rybové, kterou můžeme od soboty 18. března vidět také jako tajemnou Sáru Pokornou v detektivní minisérii Zákony vlka, radí, ať je nechá být a přeje hodné Františce štěstí, Michal si nemůže pomoci. Nechce se smířit s tím, že svou šanci definitivně propásl. „Musíš se vyrovnat s tím, že to je tak, jak to je,“ znovu mu opakuje maminka a tvrdí, že by třeba svůj vyhraněný názor na Tadeáše změnil, kdyby ho lépe poznal.

Michal si vezme její slova k srdci a vypraví se do slavné televizní redakce. Pod záminkou návštěvy sestry Báry však po očku sleduje svého soka. Dokonce se s ním při náhodném setkání na chodbě domluví na pokec u piva. Zároveň ho však v dalším díle seriálu Dobré zprávy, na který se můžete těšit v pondělí večer na Primě, varuje. „Kdybys ji třeba naštval nebo jí ublížil, bylo by to blbé, protože to bys naštval i mě,“ dá mu najevo, že mu na Fany záleží a bránil by ji.

Čtěte také: Hledá se nová snacha. Dohazování pro Michala se ale nevyvede

Tadeáš si z toho ale nic nedělá a vzápětí začne v zákulisí svádět půvabnou cukrářku, jež byla hostem jejich pořadu. Zákon schválnosti zafunguje a Michal je přistihne. Neví ale, jak se zachovat. „Když jí to řeknu, nebude mi to věřit, protože si bude myslet, že žárlím,“ radí se s Bárou, co si počít. Ačkoliv se snaží zachovat chladnou hlavu, při dalším setkání s Tadeášem to nevydrží a chytí ho pod krkem. V návalu emocí je pak Fany přitlačen do kouta a prozradí jí, čeho byl svědkem. Ona mu ale nevěří.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.