Michal se popere kvůli Fany. Tadeáš ji podvádí, ona tomu odmítá uvěřit

Dobré zprávy (19) – Přistižen při činu

Ondřej Rychlý nepřestává jako Michal litovat toho, že si dříve nevšiml citů usměvavé Fany v podání Dariji Pavlovičové. Rozhodne se dát na radu maminky a jejího snoubence lépe poznat. Bohužel se ale přesvědčí, že se v Tadeášovi nespletl. Přistihne ho při líbání s jinou dívkou. Následně to nevydrží a pustí se do něho. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Dlouho byl jako slepý a milou Fany vnímal jen jako dobrou kamarádku. Teď Michal hořce lituje, že neprozřel dříve. Jeho city ke kudrnaté kuchařce mu začaly docházet až příliš pozdě. A přestože se romantickou žádost o ruku snažil překazit, televizní pekař se nevzdal a z Fany je teď zasnoubená slečna. Michal se s tím však stále odmítá smířit.

I když mu i jeho maminka v podání Lindy Rybové, kterou můžeme od soboty 18. března vidět také jako tajemnou Sáru Pokornou v detektivní minisérii Zákony vlka, radí, ať je nechá být a přeje hodné Františce štěstí, Michal si nemůže pomoci. Nechce se smířit s tím, že svou šanci definitivně propásl. „Musíš se vyrovnat s tím, že to je tak, jak to je,“ znovu mu opakuje maminka a tvrdí, že by třeba svůj vyhraněný názor na Tadeáše změnil, kdyby ho lépe poznal.

Michal si vezme její slova k srdci a vypraví se do slavné televizní redakce. Pod záminkou návštěvy sestry Báry však po očku sleduje svého soka. Dokonce se s ním při náhodném setkání na chodbě domluví na pokec u piva. Zároveň ho však v dalším díle seriálu Dobré zprávy, na který se můžete těšit v pondělí večer na Primě, varuje. „Kdybys ji třeba naštval nebo jí ublížil, bylo by to blbé, protože to bys naštval i mě,“ dá mu najevo, že mu na Fany záleží a bránil by ji.

Čtěte také: Hledá se nová snacha. Dohazování pro Michala se ale nevyvede

Tadeáš si z toho ale nic nedělá a vzápětí začne v zákulisí svádět půvabnou cukrářku, jež byla hostem jejich pořadu. Zákon schválnosti zafunguje a Michal je přistihne. Neví ale, jak se zachovat. „Když jí to řeknu, nebude mi to věřit, protože si bude myslet, že žárlím,“ radí se s Bárou, co si počít. Ačkoliv se snaží zachovat chladnou hlavu, při dalším setkání s Tadeášem to nevydrží a chytí ho pod krkem. V návalu emocí je pak Fany přitlačen do kouta a prozradí jí, čeho byl svědkem. Ona mu ale nevěří.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.