Nečekaná kontrola spojí Fany a Michala. Společná chvilka přímo volá po polibku

Dobré zprávy (16) – Úklid sblíží Michala a Fany

Ondřej Rychlý (30) měl lásku před očima, přesto ji dlouho neviděl. Jako Michal prozřel v rodinném seriálu až příliš pozdě. Františka v podání herečky Dariji Pavlovičové (21) už je šťastně zadaná. Náhoda je však svede k sobě a při úklidu to mezi nimi pěkně zajiskří. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Říká se, že muži jsou z Marsu a ženy z Venuše. Faktem je, že pánové jsou pro dámy stejně komplikovaní, jako je něžné pohlaví často nepochopitelné pro ně. Každý občas mluví trochu jinou řečí, z čehož vzniká nejedno nedorozumění. Své o tom už ví i Ondřej Rychlý coby Michal v oblíbeném rodinném seriálu. Přestože do něho byla Darija Pavlovičová jako sympatická Františka roky zakoukaná, vždy mu stála po boku a doufala, že si ji pohledný zemědělec konečně všimne, on byl jako slepý. Teď začíná litovat.

Až v momentě, kdy se kolem Fany začal motat známý televizní pekař Tadeáš a úspěšně ji svádět, mu pomaličku začalo docházet, že pro něho není jen obyčejná kamarádka, jak si dosud myslel. Jenže to vypadá, že už je pozdě. Kudrnatá odbornice na knedlíky je zamilovaná až po uši.

VSTUPTE S NÁMI DO PRIMA+ A UŽÍVEJTE SI KVALITNÍ ČESKÉ I ZAHRANIČNÍ FILMY A SERIÁLY!

Přesto se Michalovi naskytne skvělá příležitost, jak se s ní sblížit. Čeněk totiž dostává echo, že se k Fany do hospody chystá kontrola z hygieny. Mladá kuchařka tak začíná s precizním úklidem, jenže naneštěstí jí v dalším díle seriálu Dobré zprávy, který uvidíte v pondělí večer na Primě, nemá kdo pomoct. Až na Michala. „Co za to vlastně dostanu?“ ptá se jí laškovně, když spolu ještě ve tři hodiny ráno uklízejí. „Pěkné poděkování,“ odbyde ho s úsměvem Františka.

V jednu chvíli to dokonce vypadá, že se farmář odhodlá a políbí ji. Očividně mu stále více dochází, jak prohloupil. To mu potvrdí i jeho maminka v podání Lindy Rybové (47), jedné z nejhezčích babiček v České republice – alespoň podle Jakuba Prachaře, jež oslňuje i v tajemném detektivním příběhu Zákony vlka, který můžete sledovat na prima+. „Když o tebe měla zájem, byl jsi úplně slepý. Teď když je s někým jiným, jsi z toho v pytli,“ shrne to stručně a Michal už se pro tentokrát takovým nařčením ani nebrání. Udělá s tím ale něco?

Sdílejte článek
Štítky úklid láska FTV Prima kontrola Ondřej Rychlý Linda Rybová sblížení Exkluzivní ukázka Dobré zprávy Darija Pavlovičová seriál Dobré zprávy

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.