Astročlánky

15. července 2023 05:45

redakce Prima Ženy

Blíží se novoluní ve znamení Raka. Máte šanci zlepšit rodinné vztahy

Nový měsíc s sebou vždy přináší nové začátky a skvělé příležitosti. Jaký bude ten červencový pod nadvládou velmi citlivého a na rodinu zaměřeného znamení Raka?

Červencové novoluní nás čeká v pondělí 17. července 2023 ve večerních hodinách, přesně ve 20 hodin a 31 minut. Jeho energii můžeme pociťovat i trochu dříve a hlavně prvních 12 až 24 hodin po novoluní. Pokud tedy chcete s něčím skoncovat, toužíte zkusit něco nového a váháte, kdy začít, je právě v tuto dobu ideální čas. Rozlučte se s minulostí a plánujte budoucnost.

Domov a rodina na prvním místě

Tentokrát můžeme vliv novoluní pociťovat ještě déle, než je obvyklé, protože mu bude vládnout mimořádně citlivé znamení Raka. Důležitými tématy budou rodina, domov a s nimi spojené pocity zázemí a bezpečí.

Vodní znamení Raka je velmi vnímavé. Raci také bývají plašší, ostýchaví a často neukazují svou pravou tvář. Když vycítí nebezpečí, rychle hledají bezpečný úkryt. Bývají také dost náladoví. Rodina, domov a čas strávený s těmi nejbližšími jsou pro ně velice důležité.

Vybudujte stabilní domov

Všechny tyto energie nás mohou ve dnech kolem červencového novoluní ovlivňovat. Můžeme být opravdu hodně přecitlivělí, můžeme pociťovat touhu o někoho se starat nebo budovat stabilní bydlení a bezpečný domov. Pokud stále nemáte místo, kde byste se cítili dobře, využijte příznivých energií kolem novoluní a zkuste pro sebe najít vhodný dům nebo byt, který pro vás bude ideálním domovem. Tato konstelace také přeje rekonstrukcím, takže si klidně svůj stávající domov předělejte, aby se vám v něm žilo opravdu dobře a cítili jste, že máte pevnou půdu pod nohama a střechu nad hlavou.

Naslouchejte druhým

Raci také rádi pečují o druhé a období kolem novoluní bude ideální dobou pro zlepšení rodinných vztahů. Máte-li s někým z rodiny konflikty, zkuste je v tomto období vyřešit. Udělejte jako první vstřícný krok, omluvte se, naslouchejte druhým, aniž byste je nějak hodnotili nebo očekávali, že se zachovají určitým způsobem. A zkuste dát vztahy s rodinnými příslušníky zase do pořádku. Jen pozor, aby vaše touha o někoho se starat nebyla přehnaná, zejména vůči dětem. Dejte průchod svým emocím, ale láskyplnou a nesvazující formou. Nemějte na ně přehnané nároky, a i když cítíte, že je musíte chránit za každou cenu, stačí, když jim vytvoříte určité hranice, v jejichž rámci se mohou svobodně pohybovat.

Pozor na zažívání

Raci mívají dobré zdraví, a pokud onemocní, většinou to souvisí s psychikou. Citlivou oblastí Raků je trávení, zejména žaludek, také žlučník a střeva. Právě kvůli stresu často trpí žaludečními neurózami, vředy nebo poruchami metabolismu. V době kolem novoluní pracuje metabolismus mnohem rychleji. Zkuste toho využít, dejte přednost lehčí stravě a nezatěžujte zbytečně tělo těžkými jídly nebo alkoholem. Vaše tělo se díky tomu samo zbaví látek, které mu škodí.

Zdroj: Najdise.cz, nakridlechandelu.cz

Jaký je červenec pro všechna znamení podle výkladu karet?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.