Celebrity

14. září 2024 10:30

Tomáš Durčák

Joey z Přátel je k nepoznání. Matt LeBlanc ztrácí vlasy a přibírá kilogramy

Matt LeBlanc alias vtípky trousící sukničkář Joey z kultovního sitcomu Přátelé se poprvé od smrti Matthewa Perryho ukázal na veřejnosti. A z jeho zevnějšku je jasné, že se na něm smrt dobrého kamaráda výrazně podepsala. LeBlanc vizuálně zestárnul a stres očividně zkouší řešit i jídlem.

Jako Joey Tribbiani se Matt LeBlanc nesmazatelně zapsal do srdcí televizních fanoušků a fanynek na celém světě. Stal se charismatickým idolem, který si svou slávu bez větších problémů dokázal udržet i řadu let poté, co seriál Přátelé dávno skončil. V říjnu 2023 však LeBlanca velmi silně zasáhla nečekaná smrt jeho kolegy z Přátel, a hlavně celoživotního kamaráda Matthewa Perryho, který ztvárnil roli Chandlera Binga.

Matt se poté zcela stáhnul z veřejnosti, aby dokázal nečekaný odchod blízkého přítele zvládnout. „Matthew, jen s těžkým srdcem ti nyní dávám sbohem. Naše společné chvíle patří upřímně k těm nejlepším a nejoblíbenějším v mém životě,“ napsal ve svém vyjádření ke smrti hereckého parťáka a kamaráda LeBlanc. „Bylo mi ctí sdílet s tebou plac a nazývat tě svým přítelem. Vždycky, když si na tebe vzpomenu, se budu usmívat a nikdy na tebe nezapomenu. Nikdy. Roztáhni křídla a leť, brácho, konečně jsi volný. Posílám mnoho lásky,“ dodal očividně zlomený herec.

LeBlanc se nyní po delší době opět ukázal na veřejnosti a z jeho zevnějšku je jasné, že za sebou příliš šťastné období nemá. Nejenže očividně výrazně přibral, ale vizuálně dost zestárnul, což se podepsalo i na hustotě jeho šedivých vlasů. Herec, který je známým milovníkem aut, vyrazil do jednoho z autosalonů v Los Angeles. Z jeho zanedbaného vzhledu i řeči těla však bylo jasné, že si aktuálně ani auta tak úplně neužívá.

Matt LeBlanc je navíc poslední zhruba dva roky oficiálně single. Z prvního manželství s Melissou McKnight má dvacetiletou dceru Marinu, avšak jeho pozdější vztahy nevyšly a ten poslední s producentkou Aurorou Mulligan skončil právě v roce 2022. Příliš mnoho úspěšných projektů mu na stole nepřistálo ani po konci Přátel. Tím asi nejvýraznějším bylo moderování slavného britského automobilového pořadu Top Gear, avšak ani zde LeBlanc s kolegy velký úspěch nezaznamenali.

Role ve veleúspěšných Přátelích však naštěstí pro amerického herce znamenala tak velké zbohatnutí, že už do konce života příliš pracovat nemusí. Seriál stále po celém světě pravidelně běží v televizích, a tak mu navíc i mnoho let po konci natáčení stále na účet plynou podíly z licenčních poplatků. Jeho dnešní jmění je tak stále odhadováno na asi 85 milionů dolarů, tedy bezmála dvě miliardy korun. Nutno však podotknout, že jako bezstarostný miliardář se LeBlanc rozhodně aktuálně netváří.

Vyšetřování úmrtí Matthewa Perryho ukázalo, že za jeho šokujícím utonutím bylo anestetikum ketamin:

Sdílejte článek
Štítky smrt společnost Los Angeles herec celebrity Matthew Perry hodnoty Matt LeBlanc Chandler Bing Top Gear truchlení Joey Tribbiani umění a zábava umění, kultura, zábava a média smrt a umírání společenská rubrika Aurora Mulligan

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 9. 2024

Ve vzduchu je cítit napětí, Berani, ale vy s tím můžete udělat jen málo. Drsná atmosféra je v ostrém kontrastu s lehkovážností, kterou jste pociťovali v posledních dnech. Zdá se, že jste obdrželi dobrou zprávu. Možná jste byli konečně oceněni za svou tvrdou práci? Nechlubte se svými úspěchy. Situaci by to jen zhoršilo. Buďte trpěliví. Vyhněte se konfrontaci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.