Černá vdova Lucia Siposová se při natáčení skoro zabila. Málem srazila i chodce

Černé vdovy II (2) - Veronika kurýrkou

Herečka Lucia Siposová (42) donedávna neměla s řízením skútru téměř žádné zkušenosti, scénář kriminálního seriálu jí ale jízdu předepsal, a tak musela sympatická Slovenka chtě nechtě za jeho řídítka usednout. Ne všechno však šlo při natáčení hladce, Lucia si totiž vůbec nebyla jistá. Nechybělo navíc mnoho a mohlo se stát neštěstí. Podívejte se na exkluzivní ukázku.

Vdovy Johana (Jitka Čvančarová), Renata (Jana Plodková) a Veronika (Lucia Siposová) se pustily do záchrany byznysu a jediné, co jim v tom může pomoci, jsou drogy. Vrhly se proto do výroby speciálních lízátek. A jako správné mafiánky se postaraly i o perfektní doručení k zákazníkovi. Proč to přenechávat dalším, když se do toho můžou zapojit samy? Lucia Siposová tak v zimě vyfasovala helmu a krásný skútr.

Ačkoliv si jeho řízením nebyla jistá, nevadilo to. „Do té doby jsem na něm seděla jednou a pak jsem točila. Skoro jsem se zabila, a dokonce tam je jedna scéna, kdy jsem málem srazila reálného chodce, který se připletl do scény. Myslím, že to nakonec v seriálu zůstalo,“ popisuje herečka svoje zkušenosti s řízením. Vše pak ale po natáčení dohnala. „V létě jsem se na něm konečně naučila, takže jsem měla dobrý základ a projela na něm celou Ibizu,“ přiznává.

Na zadním sedadle v košíčku tak Lucia Siposová rozváží zelené laskominy, které vyrábí Jana Plodková. „Jasně. Uvařila, zalila, zabalila. Kreativitou spíš překypovala postava Lucie, a to především ve formě prodeje oněch lízátek,“ vzpomíná se smíchem Jana Plodková, kterou jako Renatu uvidíme v seriálu Černé vdovy ve středu večer na Primě, a naráží na scény, kdy je postava Veroniky v ohrožení.

VSTUPTE S NÁMI DO PRIMA+ A UŽÍVEJTE SI KVALITNÍ ČESKÉ I ZAHRANIČNÍ FILMY A SERIÁLY!

V potemnělém průchodu Lucii Siposovou alias Veroniku někdo chytne pod krkem a vyhrožuje, že ji podřízne. „Veronika narazila na konkurenci v okamžiku, kdy podnikala. Nůž pod krkem je pravý a kolega ho patřičně svíral v ruce, aby se nic nestalo. Strach jsem neměla, ale lehkou nejistotu snad. Musím říct, že to mělo být jedno z těch vážnějších natáčení, ale zkazil to běh. Režisér Radek Bajgar se bavil tím, jak tam běhám a cupitám. Tohle měla být jedna z těch normálnějších scén, ale já ji dala zase po vzoru Veroniky. I Radek se divil, že konečně můžu dělat něco normálního a nedala jsem to. A kdo Veroniku ohrožoval? To přece nemůžu říct,“ brání Lucia tajemství, které se prý odhalí až v dalších dílech, s tím, že rozhodně nechce připravit diváky o překvapení.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.