Celebrity

30. ledna 2023 14:30

Eliška Reiglová

Žhavé a ostré! Černé vdovy Plodková, Čvančarová a Siposová chystají temnou jízdu

Černé vdovy II (1) - Jen dvě mrtvoly na chatě. Kdo by je podezříval

Tři smyslné vražedkyně v podání Jitky Čvančarové (44), Lucie Siposové (42) a Jany Plodkové (40) slavily u diváků úspěch už před třemi lety. Není proto divu, že se s velkou pompou vracejí na obrazovky. Ostřejší, odhodlanější a s velkou chutí podnikat. Podívejte se na ně už nyní v exkluzivní ukázce.

Začátek druhé řady zůstává v intencích řady první a hned v expozičním díle autoři překvapivě otočí děj – vdovy jsou opět v roli vražedkyň, zase řeší vztahy a znova se musí vypořádat s černým byznysem.

Premiérovou II. řadu seriálu Černé vdovy sledujte ve středu ve 20.15 na Primě, od 8. února pak i on-line na prima+. Nová česká streamovací služba na primaplus.cz nabízí od 8. února videoobsah pro celou rodinu.

Jak uvidíte v prvním premiérovém dílu ve středu večer na Primě, do cesty divácky oblíbeným kráskám vstoupí nejen nájemný vrah, ale také šéf kriminálky a drogový dealer. V jejich okruhu si ale nikdo nemůže být jistý tím, jak dlouho se ještě po boku smyslných vražedkyň s velkými ambicemi bude pohybovat.

Seznamte se také s mužem, který osobně a legálně zabil téměř 3 000 lidí.

Zatímco v první řadě řešily všechny vdovy manželské problémy, ve druhé už je snubní prsteny svazovat vůbec nebudou. Přesto jim do životů vstoupí láska, pod jejímž vlivem rozkvetou. Každá květina potřebuje péči, a když se o ni stará špatný zahradník, zajde. To ovšem není případ hereček, které i se zlomeným srdcem vypadají fantasticky.

Všech osm dílů první série Černých vdov od diváků sklízelo velmi pozitivní kritiku. Pro představitelku Veroniky znamenala její role dokonce skutečný milník, dočkala se totiž vytouženého uznání ze strany rodiny. „Volal mi můj bratranec, že viděl jeden díl a bavil se tak neskutečně, že prý se na seriál musí podívat od začátku. Musím dodat, že nikdy mi rodina kvůli žádné jiné roli nevolala a nechválila mě,“ prozradila slovenská kráska Lucia Siposová pro FTV Prima.

Splněný sen fanoušků

Jitka Čvančarová, jejíž podání macechy Marka Lambory Johany divákům učarovalo, si po odvysílání první série se zájmem vyslechla jejich dotazy a sama doufala, že se coby černá vdova na obrazovky ještě vrátí. „Většina diváků se mě ptá na pokračování. Přivítali by klidně i výraznější vyhraněnost žánru, gourmetsky řečeno – ostřejší, prosím,“ uvedla pro Primu herečka, která je ráda, že se fanouškům sen o pokračování splní.

Přečtěte si také příběh Lizzie Borden, o které se dodnes neví, jestli opravdu stála za legendárním masakrem sekerou.

Ze slov Jany Plodkové alias Renaty je jasné, že při natáčení zažila neobyčejně zábavné momenty a právě to spolu s dynamickým scénářem ji přesvědčilo, že se do své role vrátí. „Na seriál jsem dostala jen pozitivní reakce a vcelku jich bylo dost. Uvidíme, v jakém rámci a zda vůbec by se druhá série měla nést. Je to otevřené, a když nás to bude bavit, půjdeme do toho,“ vysvětila.

Černé vdovy si nejen dokážou poradit s extrémně zapeklitými situacemi, ale také v nich vypadají neuvěřitelně dobře. Přestože od natáčení první série uplynulo už několik let, Jitka Čvančarová, Jana Plodková i Lucia Siposová jsou snad ještě krásnější. Proto lze i pánům u obrazovek zaručit, že se bude na co dívat.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.