Celebrity

28. července 2023 10:43

Šarlota Chmelařová

České krásky a letní změna vizáže: Sandra Nováková má trvalou a Monika Marešová blond

V životě každé ženy občas přijde chuť na změnu vlasů. Ať už se jedná o více či méně razantní proměnu, nejdůležitější je, aby se ve svém novém já cítila dobře. Podívejte se, jak na léto změnily image dvě české krásky - influencerka Monika Marešová a herečka Sandra Nováková.

Monika Marešová se většinu času držela své přirozené barvy a nosila tmavě hnědé nebo hnědé vlasy. Jednu dobu je měla delší, ale v poslední době ji fanoušci vídali spíše s delším mikádem. Maminka malé Alex se velice vyzná v módě a vždy jí to moc sluší. Tentokrát se rozhodla pro letní změnu vlasů a svěřila se do rukou odborníka a kamaráda, kadeřníka Martina Tyla. Právě ten se na svatbě staral například o účes modelky Aleny Šeredové.

Mohlo by vás zajímat: Monika Marešová řekla pravdu o úpravách svého obličeje: Co má vylepšené?

Manželka moderátora Leoše Mareše pak na svém Instagramu zveřejnila výsledek. Ve stories se pochlubila fotkou zesvětlených vlasů. „Dnes děláme celkové prosvětlení - efekt slunce ve vlasech. Nabarvit šediny u hlavy a trochu střihnout konečky,“ napsala na sociálních sítích Monika.

Čtěte také: Polonahá Monika Marešová se odvázala. Leošova manželka ukázala hodně odvážné foto

Nová image Monice velice sedne a nutno říct, že omládla o pár let. Na léto je zesvětlení ideální a tohle opravdu působí velice přirozeně, jako kdyby se právě vrátila z dovolené od moře, což byl také původní záměr.

Velkou proměnou prošla i Sandra Nováková

I herečka Sandra Nováková se rozhodla pro zesvětlení a nejen to. Vrátila se k trendu z 80. let a nechala si udělat trvalou. O svou proměnu se podělila také na Instagramu a lidé její novou vizáž velice chválí. „Top mega brutál,“ pochválila Sandře vlasy například jedna fanynka. „Je to bezva, moc ti to sluší. Jsi krásná,“ okomentoval jiný sledující.

Nováková se naopak proměn příliš nebojí. Před natáčením seriálu Modrý kód, který si můžete pustit na platformě prima+, si například nechala ostříhat ofinu, kterou nosila dlouhou dobu. V minulosti si už vlasy nechala i zesvětlit a nedělalo jí problém nosit i paruky.

Moderátorka Gábina Lašková překvapuje: Ostříhá si vlasy zase nakrátko?

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.