Chlupy v jídle a dusno u stolu. Nikola přizná taktiku, obviní soupeřku z přetvářky

Prostřeno! S27 (95) - Upřímná chvíle

V pátek se pokusí zabodovat v soutěži amatérských kuchařů hostitelka Klára. Soutěžící budou připravení na vše a Aneta tuší, že dojde na hádku s Nikolou. Ta se opět předvede jako nepříjemná taktička. Její poznámky přijdou ostatním směšné a nikdo z přítomných si nebude brát servítky.

Páteční hostitelka Klára z Královéhradeckého kraje žije s manželem a dvouletou dcerou v nově zrekonstruovaném bydlení. Ani tato hostitelka to nemá v životě jednoduché. Dcera se narodila s vzácným genetickým onemocněním a Klára s ní dochází na rehabilitace. Svoje menu sestavila z jídel, která milují její blízcí. Podávat se bude lososový a zeleninový tatarák s domácí bagetkou, krémová česneková polévka, vepřové roládky se šunkou, sýrem a špenátem a v rámci dezertu si hosté pochutnají na cheesecakeu s ovocným přelivem. Všichni budou napjatí, jak večer dopadne. Aneta tuší, že se s Nikolou pohádá.

Předkrm sklidí úspěch. Zeleninový tatarák zachutná i vybíravé Aničce, Nikola marně hledá v pokrmu hovězí maso, které očekávala. Ostatní její kritiku přestávají chápat. Polévka bude podle ní studená a málo česneková. Pochválí jen dezert. Během šmejdění si hosté ani nechtějí moc povídat a Nikola cítí, že ostatním vadí. Když se soupeřů zeptá, jestli by se v budoucnu jako parta chtěli ještě vidět, všichni odpoví, že ano, ale bez ní. Přesto ještě ve svém nepříjemném chování přitvrdí.

Podívejte se, co řeknou hosté na tatarák bez masa:

Nesmyslné argumenty o falešném chování

Nejprve se Nikola hostitelky zeptá, zda má domácího mazlíčka. Pak náhodou najde v jídle chlup a odmítá dál jíst. Ještě se začne litovat, jakou má smůlu. Jak si můžete na prima+ připomenout, v úterý zase měla na stole kočičí chlup, o němž hostitelce ani neřekla. Anička se hostitelky zastane a Nikolu poučí, že má přece chlup odstranit a jíst dál. Bohužel tato úvaha pochází od někoho, kdo celý týden v Prostřeno! nic nesnědl a hlavní chod ani neochutnal, protože nejí maso.

Dojde také na obvyklou páteční chvilku pravdy. „Nepřijdeš mi upřímná. Nevěřím, že si to, co říkáš u stolu, opravdu myslíš,“ obviní Aneta Nikolu. Ta zase tvrdí, že se Aneta ve svůj večer přetvařovala, aby získala od soupeřů co nejvíce bodů. „Argumenty, které říkala, byly nesmyslné,“ nechápe Aneta. Na závěr večera si soutěžící sdělí, kolik dali nejvíce a nejméně bodů. Nikola tak poprvé přizná taktiku, která byla podle jejího názoru skrytá. Anička se jí vysměje, protože překvapený není opravdu nikdo. Kdo nakonec najde pod pokličkou výhru, uvidíte vpodvečer.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.