Další nemilosrdný verdikt Svatka a Pohlreicha. Soutěž opouští sympaťáci Lucka a Priky

První reakce Prikyho a Lucky na vyřazení - Česko na grilu S1 (8)

Jako partneři předvedli Lucka a Priky v grilovací show, že jim to klape nejen doma, ale i před kamerami. Jak na svou cestu pořadem vzpomínají a šli by do něho znovu?

Lucka do soutěže původně jít nechtěla. „Fakt jsem se bránila. Priky mě ale hodil do vody a řekl: Prostě jdeš! Tak říkám: Tak jo, co mám s tebou dělat. Ale zpětně když se na to dívám, jsem nadšená, že jsem tam šla. Protože co se týče vaření a grilování, dalo mi to opravdu hodně a hodně jsem se toho naučila. Poznali jsme spoustu nových lidí a jsem spokojená a šťastná,“ okomentovala krátce po vyřazení Lucka svoji účast v soutěžní show a neskrývala při tom slzy.

Naučte se profesionální tipy, jak správně grilovat ryby: Kůže musí být suchá a gril řádně rozpálený, říká Zdeněk Pohlreich

Priky se přihlásil do show Česko na grilu, kterou můžete sledovat v pondělí večer na Primě nebo online na prima+, sám. Nadšený byl hned od začátku. „Sice jsem moc nevěděl, do čeho jdeme, ale byla to fantastická jízda. Tím, že jsme procházeli docela dobře do dalších kol, se mi ukázalo, že něco asi umíme, že něco ugrilovat zvládneme. Byli jsme schopni spolupracovat, což pro mě bylo důležité poznání také pro život. Je fajn, když fungujete nejen doma, ale i před cizími lidmi. Navíc se sešla super parta lidí, které jsme poznali, a rád na to vzpomínám,“ říká nyní Priky.

Baví vás show Česko na grilu. Přidejte své hodnocení na Kinoboxu.

Lucka na začátku vysílání vzkazovala divákům, aby byli shovívaví v hodnoceních. „Když se na to koukají na sestříhané v televizi, je to něco jiného než realita. Z gauče je chytrý každý, ale ono je to ve finále opravdu náročné,“ uvedla při premiéře show Lucka se smíchem.

Podívejte se na vizitku Lucky a Prikyho:

Priky s jejím tvrzením souhlasí. „Je to úplně něco jiného, než když jsme na podobné pořady koukali v televizi. Takhle jsme si tím prošli fyzicky i psychicky. Je tam obrovský tlak, jsou to neuvěřitelné emoce a celkově je to hodně náročné,“vzpomíná Priky na soutěž a prozrazuje velké plány do budoucna. Svůj gril hodlá rozpalovat i dál.

Čtěte také: 13 zajímavostí ze zákulisí natáčení Česko na grilu

„V gastru se pohybuji celý život. Teď se zabývám primárně barmanstvím, ale samozřejmě bych to chtěl přenést i k tomu grilování. Takže bych toho chtěl využít a chtěl bych spojit svou koktejlovou show se show na grilu v jedno,“ dodává o svých plánech.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.