Celebrity

1. června 2023 18:00

David Laštovka

Daniel Hůlka se vysněné rodiny dočkal v padesáti. Pravou lásku našel mimo showbyznys

Rozhovor s Hůlkou

Zpěvák Daniel Hůlka, který slaví 55. narozeniny, si dlouhá léta vybíral partnerky pohybující se v showbyznysu. Životní lásku však našel u ženy, která byla zcela mimo obor. Když se seznámili, živila se jako průvodkyně.

Životem zpěváka Daniela Hůlky podle jeho slov prošly stovky žen. Najít tu pravou pro něj ovšem nebylo snadné. Na studiích randil s Olgou Šípkovou, která se později stala mistryní světa ve sportovním aerobiku.

Mohlo by vás zajímat: Hůlka o panické atace: Je to mrcha. Řízl jsem sebou na podlahu a klepal se

Podle deníku Blesk mezi jeho milenky patřila také zpěvačka Lucie Bílá, s níž se sblížil v době, kdy spolu účinkovali v muzikálu Dracula, herečka a moderátorka Adéla Gondíková nebo zpěvačka Monika Absolonová. Jednalo se ale o krátkodobé známosti.

Šárku Vaňkovou mu přebral Filip Renč

Daleko vážnější to bylo s o 19 let mladší zpěvačkou Šárkou Vaňkovou. Místo svatby však přišel trpký rozchod. Mladá umělkyně ho totiž podvedla s režisérem Filipem Renčem a s láskou byl konec. Další v pořadí byla tanečnice Libuše, s níž se sblížil v muzikálu Monte Cristo. Svatbu měli 1. června roku 2002 na Svatém Kopečku u Olomouce, po pouhém jednom měsíci, co si spolu začali. Po půl roce však přišla manželská krize, která krátce nato vyústila v rozvod. Zatímco Hůlka zůstal delší dobu sám, Libuška se zamilovala do zpěváka Josefa Vojtka ze skupiny Kabát, který kvůli ní opustil Sabinu Laurinovou, s níž měl dceru Valentýnu.

Čtěte také: Sabina Laurinová překvapila zálibou v nudismu. V mládí ji k němu přivedl Zounar

Poté, co Hůlkovi nevyšlo několik dalších vztahů a léta mu přibývala, začal vážně uvažovat o tom, že si podá inzerát do seznamky. To ale nakonec nebylo potřeba, neboť si ho láska našla sama. Svou životní partnerku, o 23 let mladší průvodkyni Barboru, poznal na vlastním koncertu.

„Potkali jsme se v restauraci, kam jsem po vystoupení zašel. Bylo nám spolu fajn, vyměnili jsme si čísla, psali jsme si a najednou z toho vznikl moc hezký vztah,“ popsal s úsměvem Daniel Hůlka pro CNN Prima NEWS. Vzhledem k tomu, že oba milují cestování, v roce 2017 se vzali v Las Vegas. Následovala svatební cesta k řece Colorado a největší americké přehradě Hoover Dam a mexická svatební hostina po cestě Mohavskou pouští. „Jsme konzervativní heterosexuální demokrati, rodina je základ státu,“ svěřil se zpěvák.

Mohlo by vás zajímat: Marian Vojtko utratil peníze za holky a večírky. Neměl ani na rohlík

V únoru 2018 se jim narodila vytoužená dcera Rozárka. Když přišla na svět, Danielovi bylo 50 let. O to více si rodiny užívá. „Je to pro mě velká životní změna, ale jednoznačně k lepšímu. Užívám si to moc a jsem strašně šťastný. Dítě jsem chtěl opravdu dlouho a dlouho jsem čekal, až bude ta správná situace. Konečně to přišlo,“ uvedl Daniel. Pomáhat se snaží i své ženě. „Vzhledem k tomu, že jsem zralý muž, už vím, jak na to,“ dodal s úsměvem.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.