Celebrity

18. září 2024 15:16

Tomáš Durčák

David Kraus partnerce pořídil postelového zahřívače. Nástup dcery do školky ho sebral

David Kraus promluvil o dceři, pořídili si psa

Zpěvák David Kraus prožívá se svou o dvacet let mladší modelkou Sarah Opravilovou krásné období. Zatímco svou dceru Ester poprvé vypravili do školky, domů jim přibyl další člen rodiny, tentokrát čtyřnohý. Malého chrta však David partnerce pořídil z jednoho velmi praktického důvodu.

David i Sarah jsou oba milovníci dobrého jídla, a tak není divu, že spolu rádi vyrazí třeba i na školu vaření. Jak ale známý hudebník a syn moderátora Jana Krause přiznává, v domácnosti už snahu o nadvládu nad kuchyní definitivně vzdal. „V naší dvojici jsem dřív já byl ten první kuchař, který se vytahoval. Ale musím říct, že Sára mě postupně předehnala tak, že jsem na kuchyni úplně rezignoval a už ani do těch vajíček se mi nechce,“ přiznal Kraus pro pořad Showtime.

Dnes už se odváží jen na grilování. „Pravda, zrovna včera griloval, ale to neberu jako vaření,“ dodala jeho půvabná partnerka Sarah Opravilová s tím, že do kuchyně už jej opravdu příliš nepouští. Očividně spokojenému páru nyní vzniklo malinko víc volného času, malá dcera Ester totiž v září poprvé vyrazila do školky. A David se netají tím, že tuto událost jak se patří oplakal.

„Prožívali jsme to hodně a myslím, že tatínek víc. Já už jsem se po těch třech letech trošku těšila. Nakonec to šlo hladce, Esterka je skvělá. Tatínek teda smutnil, ten měl slzičky,“ prozradila na svého partnera s šibalským úsměvem Sarah. „Slzičky byly, protože najednou mi mávala tam z okýnka, opouštěli jsme ji… já jsem najednou nevěděl, co s tím časem dělat a měl jsem pocit, že musím být celý den na telefonu, kdyby se něco stalo,“ přiznal David Kraus. Ten se slzami problém nemá, přiznal ostatně i to, že poctivě probrečel i narození dcerky Ester.

Jeho domácnost nyní tvoří celkem pět členů. Kromě partnerky a dcery má David totiž také svého milovaného buldoka, kterému nyní přibyl kamarád v podobě štěněte chrta. „Podle mě si každý vybírá sobě podobného psa. Takže já mám buldoka, takového lenivého, hodně uvolněného a Sáře jsem furt říkal, že je chrtík. Tak si ho opatřila,“ představil zpěvák nejnovější přírůstek do rodiny.

„A tenhle pes je vlastně takový postelový zahřívač, kterého používali panovníci. Jí je furt zima, takže teď už jí zima není. Tenhle pejsek nejenže snese velké horko, ale umí ho i sám vyrobit. Je to taková topná lahev pod peřinou a musím přiznat, že se o něj pod peřinou trochu pereme,“ představil na závěr malého chrta své partnerky David, z kterého čiší radost, pohoda a pocit životního štěstí.

Čtěte také: David Kraus o narození dcery: Týden jsem brečel, ale nestydím se za to


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.