Lenny sbírá jeden úspěch za druhým. Máma mě hodně cepovala, přiznala dcera Filipové

Lenny v Show Jana Krause

Lenny zdědila po mamince nejenom talent, ale také krásu. Na první pohled je zřejmé, že jablko nepadá daleko od stromu. Talentovaná zpěvačka sbírá úspěchy nejenom u nás, ale podařilo se jí navázat také několik hvězdných spoluprací v zahraničí. Jaké má plány do budoucna a jak vzpomíná na své hudební začátky pod vedením maminky?

Kudrnatá a věčně usměvavá. Tak by se dala popsat talentovaná zpěvačka a dcera slavné maminky Lenky Filipové. Lenny má zřejmě talent pro hudbu v krvi. Písně i texty si skládá sama a většina z nich je v anglickém jazyce. Její tvorba nezůstala bez povšimnutí jak u nás, tak v zahraničí. Sama je držitelkou několika prestižních ocenění. „Já jsem za to vděčná,“ prohlásila sympatická hudebnice v Show Jana Krause. „Ale stejně největší ocenění jsou lidi. Když máte spoustu cen a nikdo vám nepřijde na koncert, tak k čemu vám to je?“ položila Lenny řečnickou otázku.

Mohlo by vás zajímat: Lenny překvapila Honzu Dědka. Svalnatý přítel Marpo se bojí jejího tatínka

Na příští rok chystá například koncert s filharmoniky v Obecním domě v Praze. „Zrovna jsme tam byli natáčet zdravici a potvrdila jsem si, že jsem udělala správně,“ svěřila se Lenny s tím, že je to originálnější než koncert ve velké aréně, tak jako to dělá každý. Velice osobitý přístup má i v tom, že spolupracuje často se zahraničními produkcemi a hudebníky. „Třeba jsem spolupracovala s producentem, který dneska hraje u Muse, a tehdy ještě nehrál. Pak jeden můj producent získal teď Grammy za album Harryho Stylese, a tenkrát vlastně byl jenom mladý inženýr,“ popsala a prozradila, že spolupráci se snaží iniciovat sama.

Nejdřív měla strach někoho oslovit

Přiznala, že zpočátku měla velký problém udělat první krok. „Hlavní je odhodlat se napsat jim, protože já jsem někdy měla hrozný problém jenom tu zprávu odeslat. Bála jsem se, že mi prostě ten člověk neodpoví,“ vyprávěla otevřeně zpěvačka. Lenny má za sebou několik zajímavých spoluprací a stejně jako například Ewa Farna se objevila na nejslavnější reklamní ploše světa – na Times Square v New Yorku. Zavzpomíná také na svou srdcovou spolupráci. „Můj asi největší zážitek byl, když jsme vystupovali před Mikem Shinodou z kapely Linkin Park, a tam vlastně vznikla i spolupráce, kdy on produkoval jednu moji věc,“ dodala pyšně Lenny, jež randí s rapperem Marpem, v pořadu Show Jana Krause, který můžete sledovat každou středu ve 21:35 na Primě.

Čtěte také: Nejen Ewa Farna. Times Square ovládla další česká zpěvačka

Na počátku stála dřina

Na své hudební začátky vzpomíná Lenny s úsměvem. Stála za tím dřina, její maminka ji jako malou podle jejích slov cepovala. „Třeba v šesti letech, když se kouknete na video, tak hraju daleko líp než teď,“ prohlásila Lenny. „Protože moje máma mě hodně cepovala. Dávala mi hodiny a úplně ze mě šílela, protože já byla strašně ztřeštěný dítě, takže ona mě nemohla uklidnit. A když mě uklidnila, tak mě u té kytary držela a já jsem hrála a ty prstíky mi tam běhaly,“ vzpomíná na své dětství úspěšná hudebnice, která skládá texty především v angličtině. „Myslím si, že když je muzika dobře napsaná, tak se ta emoce na lidi přenese, ať je to v jakémkoliv jazyce,“ snaží se přesvědčit moderátora, který toto tvrzení považuje za kardinální omyl.

Rapper Marpo se nebrání svatbě ani dětem s přítelkyní Lenny:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.