Bezzubý Ruda po dechberoucí proměně: Vypadám jako švihák lázeňský

Vysněná krása (3) - Žádost o ruku

Proměna účastníků časosběrné docu reality show vyvrcholila nečekaným zvratem. Omlazený hlavní hrdina přichystal pro svoji partnerku překvapení. S přihlédnutím ke všem strastem, které tohoto muže dosud v životě provázely – a krize se nevyhnuly ani natáčení – by se snad ani nikdo nedivil, kdyby jeho dojemné přání skončilo fiaskem.

Hluboký lidský příběh Rudolfa (57) takřka všechny dojal. Coby horník nejdříve bojoval dva dny o život uvězněn pod závalem v šachtě. Když pak změnil profesi a stal se členem ostrahy, vyrazil mu zadržovaný zloděj na útěku téměř všechny zuby. Do třetice mu rakovina vzala milovanou manželku.

Ač se Rudolf důchodovému věku teprve blíží, vzhledově ho tam už dávno poslaly holé dásně se čtyřmi pahýly zubů. Nebýt jeho milující a rozhodné partnerky Ivety, sám by na svém vzhledu nejspíš už nic nezměnil. Přítelkyně ho ale přihlásila do pořadu, který můžete sledovat v pondělí na Primě nebo na iPrima.cz, a aby v tom nezůstal sám, podstoupila omlazující zákroky spolu s ním. Výsledek jejich proměny se jistě zařadí k těm „neuvěřitelným“. Už jen při pohledu na fotky před a po nabudete dojmu, že se díváte na čtyři různé lidi.

Proč? ptají se diváci

Největší emoce u diváků pořadu mapujícího půlroční cestu k vysněné kráse vzbudil pohled na Rudolfovu bezzubou tvář a fakt, že s tímto mindrákem žil neuvěřitelných dvacet let. Dvacet let v ústraní a svírán studem usmát se na veřejnosti. „Chudák člověk. Jak mohl tak dlouho přežívat a vůbec se najíst s takovými pahýly? Musely i bolet, určitě se kývaly,“ stálo například v reakci pod článkem s příběhem Rudolfa.

„Snad byl pojištěný a čtyři zuby by mu zubař jistě vytrhl a dal na pojišťovnu snímací náhradu. Už i to zajistí slušný vzhled i možnost se najíst. Přitom je to velmi pohledný člověk. Škoda že mu nikdo nepomohl. Vystál si své,“ divila se další čtenářka. „Nevím, jak člověk dopustí, aby neměl zuby! Jak někdo může čekat tak dlouho a nic s tím nedělat,“ ptala se další.

Ze čtyř zubů na osmadvacet

„Až budu mít zuby, celou tě pokoušu,“ laškoval Ruda s Ivetou během natáčení. Legraci vystřídaly měsíce hojení jizev po nelehkých zákrocích specialistů na dentální klinice. Ruda si těžce zvykal na ústa plná zubů, učil se i znovu mluvit. Ivetu sužovaly přirozené bolesti po fastliftingu povadlé kůže v obličeji a po plastice víček. Pár jehel s botoxem do obličeje bylo v případě tohoto páru už jen pouhou třešničkou v jejich omlazovacím maratonu.

Iveta: Jsem hezčí než Popelka

Když ve finále stáli Iveta s Rudolfem před zrcadlem, neskrývali značnou nervozitu z toho, co spatří. Výsledek plastik sice už znali, ale neviděli se po zásahu stylistů a mistrů kadeřníků. „Nejsem Popelka, jsem hezčí než Popelka,“ vydechla úžasem u zrcadla Iveta. „Ztratila jsem řeč, nepoznala jsem sama sebe…“ lapala po dechu.

Rudolf z partnerky nespustil oči. „Moje Ivetka je opravdu nádherná. A já nemůžu za to, že vypadám jako švihák lázeňský. Omládl jsem o dvacet let, měl jsem to udělat už dávno. Nemám co dodat. Mám krásnou ženu, se sebou jsem spokojený… Co chtít víc? Ta vnitřní radost je perfektní,“ komentoval jejich navrácené mládí a hned se s šibalským úsměvem štábu svěřil, že tím ještě nekončí.

Sliby se mají porušovat

Připomeňme, že než se Rudolf s Ivetou poznali, oba už za sebou měli několikaleté rodinné vztahy a jejich smutné konce. Do partnerství vstupovali s tím, že „už nikdy žádnou svatbu“. O to větší šok čekal na Ivetu na samý závěr natáčení, kdy ji Rudolf požádal o ruku. Iveta si sice s jasnou odpovědí dala načas, ale jak po chvíli napínání konstatovala, „sliby i pravidla se mají občas porušovat“. Svatební fotky bude mít tenhle pár jistě perfektní.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.