Celebrity

21. prosince 2022 20:05

Marie Makovská

Demi Moore a Bruce Willis budou prarodiče. Chci chlapce, tlačil herec na dceru

Slavná rodina má po diagnóze vážné nemoci, kvůli které Bruce Willis ukončil hereckou kariéru, zase důvod k radosti. Rumer Willis, dcera Bruce Willise a Demi Moore, je těhotná. O novinky se dělí nastávající maminka i babička s fanoušky na svých sociálních sítích.

Rumer Willis (34) je poprvé těhotná, nosí pod srdcem první vnouče Bruce Willise a Demi Moore. Nastávající maminka se podělila na Instagramu o černobílé fotografie. Na jedné z nich je její přítel, hudebník Derek Richard Thomas, jak jí líbá břicho. Hrdá budoucí babička Demi Moore neotálela, sdílela fotku také a popsala, že vstupuje do bláznivé babičkovské éry.

Jestli si Demi Moore nedokážete představit jako babičku, pak vás možná překvapí, že slavné modelce a herečce bylo letos šedesát let, ač na to vůbec nevypadá. Do povědomí veřejnosti vstoupila především „teenage“ filmy osmdesátých let. A v devadesátých letech stanula mezi nejznámějšími hollywoodskými hvězdami.

Brucem Willisem (67) se potkali v roce 1987 a dva měsíce od chvíle, kdy se do sebe zamilovali, došlo na svatbu. Mají spolu tři dcery, Rumer Willis, Scout LaRue Willis (31) a Tallulah Belle Willis (28). V roce 2000 se manželé rozvedli, ale zůstali přáteli. Podobně rychle možná „vletěli“ do vztahu i Rumer s Derekem, přesná délka jejich vztahu není známa, ale oficiálně ho oznámili teprve zhruba před měsícem.

Musí to být chlapec

Už před dvěma lety Rumer prozradila, že na ni otec vyvíjel „nátlak“, aby měla děti, konkrétně chlapce. Během epizody The Talk z roku 2020 vtipkovala, že otec škemral o trochu mužské energie v rodině plné žen.

Slavná rodina to neměla v poslední době jednoduché. Herec Bruce Willis na jaře tohoto roku oznámil ukončení herecké kariéry, jelikož mu byla diagnostikována afázie. Nemoc, při níž v důsledku poškození některých oblastí mozku pacient do určité míry přichází o schopnost mluvit a porozumět řeči. V důsledku toho Willis odešel do důchodu a stáhl se z očí veřejnosti.

Bruce Willis ukončil kariéru

Nyní se těší na miminko a všichni se radují. Na poslední fotce, kterou Demi Moore zveřejnila na svých sociálních sítích, je se svými třemi dcerami u lékaře. Jde pravděpodobně jen o běžnou kontrolu v těhotenství s normálními výsledky, protože se všechny radují a Demi Moore drží v náručí i čtyřnohého člena rodiny.

Sdílejte článek
Štítky dítě hvězdy rodina Instagram těhotenství herci herec celebrity Bruce Willis Demi Mooreová Rumer Willis zdraví

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.