Denisa Nesvačilová vysvětlila, jak uspět v showbyznysu: Autenticita je lék na všechno

Denisa Nesvačilová radí jak na krásné fotky a jak uspět v šoubyznysu

Herečce Denise Nesvačilové (31) se v pracovním životě velmi daří a kromě herectví si před časem vyzkoušela také roli modelky. Objevila se na odvážných snímcích v časopisu Playboy, pro který zapózovala, ač se k tomu původně neměla. Hvězdu seriálu ZOO jsme potkali na slavnostní večeři magazínu Playboy, kde poradila, jak na krásné fotky i jak uspět v showbyznysu.

V luxusním pražském Boccaccio Baru se uskutečnila Playboy večeře, na které nechyběly hvězdy z Česka i Slovenska. Jednalo se o setkání poroty pro následující ročník Hledáme Playmate. Historicky první vítězkou této soutěže se v roce 2022 stala ring girl Denisa Gudelj z Prahy. Nový ročník castingu Hledáme Playmate slibuje pro vítězku nafocení titulní strany Playboye na Francouzské riviéře, kam ji dopraví soukromý tryskáč, a ještě mnohem více.

Čtěte také: Elegantní Denisa Nesvačilová a odvážná rapperka Sharlota zářily na večeři Playboye

V porotě letošního roku zasedne i herečka Denisa Nesvačilová, která v minulosti také zapózovala na titulní stránce Playboye a předvedla tak svou krásu i charisma. Jaký je její trik na úchvatné fotografie? „Přiznám se, že já to kouzlo neznám, ale také jsem ho zažila. Myslím si, že je to především v rukách toho celého týmu, v rukách fotografa či fotografky,“ vysvětlila Nesvačilová v rozhovoru pro Prima Ženy.

Dle Nesvačilové je nejdůležitější na nic si nehrát

„I já jsem si myslela, právě proto jsem herečkou, že můžu ty své dary používat jen takzvaně v pohybu. Nechápala jsem, jak to dostaneme na jeden obrázek, ale dostali jsme. Myslím si tedy, že je to opravdu o tom fotografovi. Aby s vámi uměl pracovat a abyste se cítili tak, jak máte a chcete vypadat na té výsledné fotografii,“ dodala s tím, že je to stejné jako s talentem. Říká se, že talent je neuchopitelná věc, kterou nikdo neumí pojmenovat, ale každý pozná, když ho někdo nemá.

A co by ona jako úspěšná a talentovaná herečka poradila někomu, kdo chce ve světě showbyznysu také uspět? „Doporučila bych být vždy sama sebou. Na nic si nehrát. Nedělat ze sebe něco, co jsme viděli u někoho jiného, protože to nikdy nefunguje. Autenticita je lék na všechno. Když si dovolíte být autentičtí, tak to znamená, že se máte rádi takoví, jací jste, že jste ušli nějakou cestu a to, když je člověk sám se sebou spokojený, je poté velmi vidět,“ uvedla Denisa Nesvačilová pro Prima Ženy.

Denisa Nesvačilová promluvila také o mužích:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.