Celebrity

4. listopadu 2022 15:35

Zuzana Schneidewind

Desatero luxusních rób Adélu Gondíkovou nadchlo. Peníze za ně by ale utratila jinak

Můj muž to dokáže (10) - upoutávka

Krajky haute couture, střihy podtrhující ladný ženský půvab a týdny ruční precizní krejčovské práce. Na večerních šatech pro moderátorku oblíbené soutěže Adélu Gondíkovou (49) se nešetřilo. Co na luxusní róby říká sama jejich nositelka a kolik přesně jednotlivé kousky stojí?

Oblékat Adélu Gondíkovou je vzhledem k její dokonalé postavě za odměnu. To ostatně potvrzují přímo ti, co si spolupráci s příjemnou herečkou a moderátorkou vyzkoušeli. „Nemá žádné manýry a je s ní zábava. A především má krásnou postavu a nestydí se ji ukázat,“ hodnotí vzájemnou součinnost Klára Klempířová, stylistka pořadu Můj muž to dokáže, kterým Adéla Gondíková celkem po deset večerů provázela.

Zatímco její soutěžící kolegyně vsázely v show na dovednosti svých mužů, sympatická herečka a moderátorka vsadila nejen na své zkušenosti, ale i na krásu, kterou podtrhlo desatero nádherných rób z dílny návrhářky Alice Abraham a stylistky Kláry Klempířové.

Krása za půl milionu korun

„Musím říct, že ve všech šatech jsem se cítila opravdu dobře. Byly krásné. Dokonce mi je chválili i muži, to mě překvapilo, protože ti si většinou takových věcí nevšímají nebo to neříkají. Asi nejvíc se mi líbily červené krajkové a také ty fialkové, u kterých mě až zpětně z fotografií překvapilo, jak jsou odhalující. Během natáčení jsem si to vůbec neuvědomila. Že vypadám skoro nahá, mi došlo až ve chvíli, kdy jsem se v nich viděla na fotce,“ popsala zpětně Adéla Gondíková.

Když se dozvěděla, že během natáčení vynesla šaty v hodnotě půl milionu, neskrývala překvapení. „I když byly všechny nádherné, koupit bych si je nemohla. Jsou opravdu velmi drahé a já bych si je nemohla vzít víckrát než jednou, protože poprvé by mě vyfotili a podruhé by se řeklo, proč jsem si nekoupila jiné. Kdybych měla zbytečných osmdesát tisíc, raději bych je dala na nějakou charitu nebo někomu. Nebo bych jela někam na dovolenou. Bylo by mi líto dát tolik peněz za šaty, které by mi visely ve skříni. Ale to nic nemění na tom, že jsou opravdu nádherné a moc děkujeme paní Abraham, že nám je zapůjčila,“ dodala moderátorka.

10 šatů pro Adélu Gondíkovou pod drobnohledem

  1. K modelu z prvního dílu, jehož hodnota je 85 tisíc korun, prozradila návrhářka Alice Abraham, že byl ušit z metalické krajky s matným povrchem. Doba výroby šatů se vzhledem k náročnosti materiálu na zpracování a objemu ruční práce vyšplhala na pět týdnů.
  2. Ve druhém díle jste mohli moderátorku vidět v šatech, které podle návrhu Kláry Klempířové zhotovila dámská krejčová Jitka Bystrovová. Jsou z fluidního středového úpletu protkávaného lurexem. Asymetricky řešený dekolt je trendem současnosti.
  3. Třetí díl Adéla Gondíková rozzářila krásnými červenými šaty z dílny Alice Abraham. Na šatech  z metalické krajky haute couture se pracovalo čtyři týdny. A jejich cena? Ta se vyšplhala na 78 300 Kč.
  4. Ve čtvrtém díle Adélu Gondíkovou ozdobily šaty dvojice Klára Klempířová a Jitka Bystrovová. „Rozparek jsme udělaly tak vysoký, že jsme ho musely, když si Adéla sedla ke stolu, zašívat. Pásky zdůrazňují Adélin štíhlý pas. Adéla jí zdravě, drží se, aby měla pas takový, jaký má,“ upřesňuje stylistka Klára Klempířová.
  5. Do páté epizody oblékla Adéla Gondíková flitrové šaty s metalickým efektem v ceně 34 500 Kč. „Je to velmi příjemný model z naprosto jemného strečového materiálu. Doba výroby je přibližně jeden týden,“ prozradila autorka šatů Alice Abraham.
  6. V šesté epizodě Adéla oblékla model v hodnotě 75 300 Kč. „Výroba tohoto modelu trvá zhruba tři až čtyři týdny. Poté, co se šaty ušijí, přichází na řadu ruční práce. Celé šaty se prošívají ornamenty krajky, aby se po celém těle vytvořil svůdný a lichotivý vzor,“ říká o svých šatech návrhářka Alice Abraham.
  7. Také v sedmém díle oblékla Adéla róbu od Alice Abraham, a to v hodnotě 57 600 Kč. „U podšívaných šatů je sice více materiálu, ale může být méně ruční práce, která je velice náročná na čas. Tyto šaty se vyráběly dva týdny, veškerý materiál byl dovezen ze zahraničí,“ prozradila návrhářka.
  8. V osmé epizodě oblékla Adéla Gondíková nejodvážnější šaty od Alice Abraham. Cena skvostu odhalujícího takřka vše je 75 tisíc korun.
  9. V deváté epizodě pak moderátorka vynesla střídmější hedvábný model od Kláry Klempířové. „Cítila jsem se v nich moc dobře, byly moc fajn a velmi příjemné na těle,“ okomentovala je Adéla Gondíková. „Jsou ušité z originálního hedvábí a drží pohromadě pouze díky dvěma švům. Kožený korzetový pásek vytváří ženskou siluetu,“ prozradila o šatech stylistka Klára Klempířová s tím, že své šaty nenacenila. „Pro mě mají nevyčíslitelnou hodnotu,“ tvrdí Klempířová.
  10. Nejdražší model si Adéla Gondíková schovala pro poslední, desátý díl show Můj muž to dokáže, který uvidíte v pátek večer na Primě nebo zpětně on-line na iPrima.cz. Tento model je vyroben z nádherné krajky haute couture dovezené z Paříže. Výsledná podoba šatů za 87 300 Kč si podle Alice Abraham vyžádala dlouhé čtyři týdny práce.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.