Celebrity

31. května 2024 16:15

Tomáš Durčák

Mistr světa i šťastný tatínek. Dominik Kubalík poprvé ukázal novorozenou dceru Miu

Hokejoví mistři na hradě

Hokejový útočník Dominik Kubalík za sebou v NHL nemá příliš úspěšnou sezonu. Nicméně na letošním mistrovství světa jako by ho polila živá voda. Hrál výborně, střílel góly a hojně na ně i přihrával. Mnozí výrazné zlepšení připisovali faktu, že se krátce před šampionátem stal novopečeným tatínkem. Malou dceru nyní s manželkou poprvé veřejně ukázali světu.

Manželka Dominika Kubalíka Klára měla prvního potomka přivést na svět v průběhu turnaje. Příroda však nakonec rozhodla jinak a malá dcerka Mia Kubalík se narodila 10. května, tedy v zahajovací den šampionátu. Novopečený tatínek se tak i přes původní nejistotu stihl připojit k reprezentaci hned v prvním zápase proti Finsku.

Osmadvacetiletý útočník a jedna z hlavních opor české reprezentace, která to nakonec dotáhla až ke zlaté medaili, se tak během dvou týdnů stal nejen otcem, ale i mistrem světa. Poté, co všechny bouřlivé oslavy včetně audience u premiéra Fialy a následně i prezidenta Petra Pavla na Pražském hradě ustaly, má Dominik konečně čas být tatínkem na plný úvazek.

Se svou manželkou a dlouholetou partnerkou Klárou se konečně mohou v klidu radovat z malé dcerky. O své štěstí se navíc rozhodli podělit i s veřejností, které malou Miu ukázali. „Mia Kubalík, 10. 5. 2024,“ napsal hokejový útočník ke dvojici snímků, na nichž je s manželkou i dcerou, přičemž přidal hashtag naznačující, že je za život, který nyní se svou životní láskou žijí, nesmírně vděčný.

Snímky samozřejmě u českých hokejových fanoušků vyvolaly obrovskou vlnu podpory a přání. „To je ta největší životní výhra, zdravá dcera. Moc si to, rodinko, užívejte. Obrovská gratulace, stíháte všechno, jste borec,“ vysmekla hokejistovi poklonu jedna z fanynek. „Myslím, že květen 2024 byl pro vás nejkrásnějším měsícem v životě, velká gratulace, přeji i nadále všechno jen krásné,“ přidala se další.

Nová sezona by v NHL, v níž Dominik Kubalík hraje, měla začít až v říjnu. Do té doby tak mimo letní soustředění bude mít spoustu času být u prvních dnů, týdnů a měsíců, které jeho dcerka prožívá na tomto světě. A ceny plenek se rozhodně bát nemusí.

Nejenže v Ottawě, za kterou nyní hraje, za poslední sezonu inkasoval v přepočtu bezmála 57 milionů korun, ale za zisk zlaté medaile na MS mu navíc od Českého svazu ledního hokeje na účtu přistane prémie v podobě dalšího milionu korun, který obdrží všichni hráči mistrovské reprezentace.

Sdílejte článek
Štítky rodina manželka porod fotka dcera NHL Dominik Kubalík národní tým Český svaz ledního hokeje Česká hokejová reprezentace Klára Kubalík Mia Kubalík

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 6. 2024

Vaše přizpůsobivá povaha vás dnes může dostat do potíží, Berani. Osobnosti se mohou střetnout, když nikdo nebude chtít vést. Buďte agresivní, aniž byste byli manipulativní. Udržujte se v lehkém duchu. Nesnažte se nikoho přitlačit k zemi. Vaše povaha je otevřená a expanzivní. Dopřejte druhým lidem svobodu, kterou chtějí. Neočekávané události mohou dramaticky změnit průběh dne, proto se nerozčilujte, když věci nepůjdou podle plánu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.