Celebrity

10. prosince 2022 12:01

Eliška Reiglová

Dominika Gottová se obává o maminku. Antonii Zacpalovou sužují horečky a nemoc

Vloni na jaře se Dominika Gottová (49) naplno vrátila k životu ve Finsku a Českou republiku navštěvuje jen výjimečně. Nejstarší dceru Karla Gotta (†80) ale nyní i na dálku sužuje strach o maminku. Dozvěděla se totiž, že Antonii Zacpalovou (86) sužuje těžká chřipka, se kterou jí navíc z Helsinek ani nemá jak pomoct.

Dominika Gottová se do České republiky vrací jen čas od času, jejím domovem je nyní Finsko, kde se momentálně vzdělává na školení kvůli nové práci v oboru security. Její maminka Antonie Zacpalová žije v domově pro seniory ve Vysočanech, momentálně se ale potýká s nepříjemnými zdravotními problémy.

„Je mi špatně, omlouvám se. Držte mi palce, ať to zvládnu,“ řekla Antonie Zacpalová deníku Blesk.cz. Vzhledem ke svému stavu by delší telefonní rozhovor vést nezvládla. Je tak pochopitelné, že její dcera si o ni na dálku dělá velkou starost.

Starostlivá dcera

Dominika Gottová sice žije ve Finsku, ale s maminkou je prostřednictvím telefonu v kontaktu denně. Proto dobře ví, že v tuto chvíli není zcela ve své kůži. „Mám o ni strach, protože nezněla vůbec dobře,“ napsala dcera bývalé tanečnice deníku Aha!.

„Sotva mluvila... Doufám, že se z té chřipky, nebo co to je, dostane. Není nejmladší, proto se bojím. Určitě je o ni ale dobře postaráno,“ dodala Dominika Gottová na adresu domova pro seniory, ve kterém její maminka žije.

Dominika Gottová a její klip věnovaný Karlu Gottovi:

Covid to není

Ačkoliv ani sama Dominika Gottová přesně neví, co za nemoc její maminku sužuje, o covid podle všeho nejde. Antonie Zacpalová už ho jednou prodělala a dobře jí nebylo, nyní za sebou však má už čtyři dávky očkování.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.