Celebrity

5. září 2024 09:05

David Laštovka

Dvojčata zesnulého herce Vladimíra Dlouhého jsou jeho kopií. Točí a hrají v divadle

Dvojčata zesnulého herce Vladimíra Dlouhého jsou jeho kopií

Dvojčata zesnulého herce Vladimíra Dlouhého po svém otci podědila nejen jeho vzhled, ale rovněž herecké schopnosti. Kluci si zahráli v seriálech a nyní dokonce získali prestižní divadelní angažmá.

Herec Vladimír Dlouhý se stal otcem už ve velmi mladém věku. O svých prvorozených dětech ale nikdy veřejně nemluvil. Tajemství vyzradila až jeho herecká kolegyně Jana Nagyová, s kterou vytvořili pár v seriálu Arabela. Ta uvedla, že v roce 1979, když spolu natáčeli seriál Arabela, byl už Dlouhý otcem dvojčat.

Dvojčata má z hereckého manželství

Poprvé se ale oženil až v roce 1997. S manželkou Gabrielou Heřmanovou, která byla blízkou spolupracovnicí prvního českého prezidenta Václava Havla, měl dceru Danielu. V druhém manželství s herečkou Petrou Jungmanovou, kterou si vzal v roce 2008, měl dvojčata Jiřího a Jana. Dnes už sedmnáctiletí teenageři jsou mu vzhledově podobní, ale dokonce pokračují i v jeho šlépějích. Zahráli si v televizních seriálech a nyní získali divadelní angažmá, a sice v Činoherním klubu, ve hře Hráči.

Čtěte také: Herec Vladimír Dlouhý před světem tajil několik dětí. Jeho nejmladší bratr je miliardář

Mohlo by vás zajímat: Vladimíru Dlouhému se dvakrát narodila dvojčata. Jeho utajovaný bratr je miliardář

Jak vidí svoji budoucnost?

Jestli se herectví budou chtít jednou věnovat naplno, o tom však ještě jasno nemají. „Zatím úplně nevíme, zda se chceme věnovat hraní. Máme štěstí, že můžeme vidět v rámci zkoušení geniální herce, jak tvoří. Z toho se nejvíce učíme,“ prozradil Jiří Dlouhý na tiskové konferenci k uvedení hry. „Je to tady hrozně příjemné. Menší prostor, kde se každý zná s každým, a my jsme rádi, že nás vzali mezi sebe,“ poznamenal jeho bratr Jan Dlouhý.

Herec a dabér Vladimír Dlouhý zemřel pouhých deset dní po svých dvaapadesátých narozeninách. Příčinou byla rakovina slinivky. Od jeho smrti letos v červnu uplynulo čtrnáct let.

Michal Dlouhý vzpomíná na bratra:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 9. 2024

Berani, v poslední době si možná děláte starosti s penězi. Dnes by někdo z rodiny mohl udělat výdaj, který považujete za zbytečný a nezodpovědný. Než se rozzlobíte, vězte, že vše nemusí být tak, jak se zdá. Pokud se na situaci podíváte objektivně, možná zjistíte, že nejste v zoufalé finanční situaci a že výdaj z rodinné pokladny tolik neubral.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.