Eva Burešová komentuje Prostřeno! Přeřeknutí a příslib účasti v pořadu

Eva Burešová komentuje Prostřeno!

Tento týden je speciální. Místo aby seděli u mikrofonu a glosovali snahu soutěžících, podívají se Jana Boušková a Václav Vydra rovnou do kuchyně. Sami hostili čtveřici soupeřů, a tak je ve studiu zastoupil někdo jiný.

Speciální týden Prostřeno! s Janou Bouškovou a Václavem Vydrou začal v pondělí na koňské farmě. Tehdy se komentování pořadu ujal Lukáš Pavlásek a pokračoval i v úterý u Romana Řeháka. Od středy však uslyšíme další známý hlas. Ten patří zpěvačce, hvězdě seriálu ZOO, porotkyni soutěže Česko Slovensko má talent, Evě Burešové.

Ukážeme vám video ze zákulisí, ve kterém Eva bojuje u mikrofonu. Chvílemi se vyloženě baví, občas tápe a také se párkrát vtipně přeřekne. "Jarko, tak nám ukažte, jak tu droběnku děláte." To jí připomene Droběnu z pohádky Tři oříšky pro Popelku a začne si prozpěvovat. S chutí také přečte oblíbené fráze jako "ruličky do ručky", nebo "šmejděníčko šmejdění". I když se Eva netají tím, že jí doma vyvařuje partner Přemek Forejt, viditelně ji účast v Prostřeno! láká. "Třeba se příště přihlásím taky," prohlásí. Tak se budeme těšit.

Všechny informace, bonusy a recepty k pořadu najdete v aplikaci Prima Zone. Exkluzivně si zde můžete zasoutěžit o voucher do Samui Spa v hodnotě 5000 korun.

Kdo z komentátorů Prostřeno! se vám tento týden líbí víc?

Takto šlo komentování Lukáši Pavláskovi:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.