Celebrity

10. října 2024 16:20

Michaela Vlčková

Eva Holubová poslala pozdrav z nemocnice. Postěžovala si na návštěvníky, kteří ji fotí

Eva Holubová se ozvala z nemocnice

Herečka Eva Holubová (65) se ozvala svým fanouškům na sociální síti z nemocnice, kam nastoupila začátkem týdne kvůli plánované operaci. Pochválila personál nemocničního zařízení a zároveň si postěžovala na návštěvníky, kteří herečku fotili v momentech, kdy to nebylo úplně vhodné. „Mrzí mě, že si člověk fotí člověka, který má potíže,“ zlobila se na amatérské paparazzi.

Oblíbená herečka Eva Holubová v úterý nastoupila do Nemocnice Na Homolce kvůli plánované operaci. Podle prvotních informací deníku Blesk měla podstoupit operaci kvůli nebezpečné výduti na aortě. Nyní se však Holubová ozvala svým fanouškům na sociální síti Instagram, kde informovala, že se nejednalo o výduť na aortě, nýbrž v hlavě.

„V pondělí jsem nastoupila na vyšetření, večer jsem si ještě odskočila zahrát Líbánky, ale druhý den jsem se stala poslušnou pacientkou lékařů a hlavně paní doktorky v nemocnici Na Homolce,“ napsala Holubová a postěžovala si na návštěvníky pražské nemocnice.

„Zmiňuji to, protože se neubráním různým spekulacím a focení ze strany návštěvníků nemocnice, když mě vezou na nějakou proceduru,“ upozornila herečka, kterou takové chování zaskočilo. „Sestřičky se mě ptají, zda mi to vadí. Ale to asi není to slovo. Mě to mrzí, že si člověk fotí člověka, který má potíže,“ povzdychla si. „Jsem vděčná za úsměv, za pozdrav a díky těmto projevům. Kašlu na amatérské paparazzi,“ vzkázala sledujícím.

„Představuju si, jak přijdou domů a řeknou: Božka, dneska pro tebe něco mám. Hele, rozcuchaná Holubka v pacientském mundúru,“ zamyslela se, jak asi lidé nakládají s jejími fotografiemi z nemocnice. „Musím říci, že pracovníci nemocnice nás všemožně kryjí. A taky musím konstatovat, že zdravotnický personál Homolky od profesora, přes diplomované sestřičky, vrchní sestry, sanitáře a sanitářky, ti všichni jsou tu úžasní a to dělá pacientovi v nesnázích moc dobře. A že těch nesnází kolem sebe vidím,“ vychválila pak personál Nemocnice Na Homolce, kde před nedávnem pobývala také herečka Jiřina Bohdalová po otravě špatně tepelně zpracovaným pokrmem. „Velký respekt, velký obdiv,“ napsala dále.

Čtěte také: Holubová o vstupu syna do politiky: Adam nesnáší populismus, který plete hlavy slušným lidem

„Vše mě tu krásně dojímá a naplňuje láskou k životu a vírou v naději. Kéž by tomu tak bylo ve všech nemocničních zařízeních světa. Kéž by boháči dávali prachy na výzkumy a lidstvo si mohlo dovolit přestat zbrojit,“ doplnila.

Jiřina Bohdalová a její lékař o otravě: Zvítězili jsme, protože hekla a zavolala:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 11. 10. 2024

Přemýšleli jste o stěhování? Možná jste si dokonce koupili nový domov. Ať už je vaše situace jakákoli, možná dnes vyřizujete nějaké papíry, možná smlouvu s realitní kanceláří nebo dodavatelem, možná dokumenty o úschově. To může být frustrující, protože znění dokumentů se může zdát nejasné. Vyřiďte si je. Nebudete toho litovat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.