Eva má kvůli hádce zkažený večer. Aleš s Renátou se neudrží a vjedou si do vlasů

Zítra bez Aleše - Prostřeno! S28 (4)

Ve čtvrtek se v soutěži amatérských kuchařů z Libereckého kraje postaví k plotně důchodkyně Eva. Ta překvapí zajímavým životním příběhem a hlavně dobrým jídlem. Škoda, že kvůli náladě u stolu budou mít všichni stažený žaludek.

Třiašedesátiletá Eva má turecké a albánské příjmení po svých manželích. Roky žila v Rakousku, podnikala a vychovávala v jedné rodině děti. Domov má však v Česku. Její menu všem soupeřům vyrazí dech. Podávat se bude fenyklový salát s pomerančem, polévka z červené čočky s kokosovým mlékem, hovězí roláda na vídeňský způsob, špecle a limetkový cheesecake ve skle. Málokdo ze soutěžících tuší, co je fenykl. Někdo soudí, že to je bylinka, jiný si představuje koření. Přesto se na něj těší. Hovězí roládu Eva zvolila, protože to bylo oblíbené jídlo jejího šéfa. Povede se i tentokrát?

Při příchodu nastane chvilka napětí, zda se po včerejším incidentu dostaví Renáta. Dorazí jako poslední s odhodláním nenechat se vyprovokovat. Avšak po chvíli se přestane u stolu cítit dobře. Všichni jí budou připadat falešní. Předkrm se obejde bez problémů, všem chutná. JakubAlešem pak sní dva talíře čočkové polévky. Lepší prý nikdy nejedli. Jak na prima+ a vpodvečer na obrazovce uvidíte, Renáta se naopak v jídle bude vrtat. Při šmejdění si soutěžící prohlédnou Eviny fotky a René prohlásí, že byla kočka.

Pokud se vám Prostřeno! líbí, přidejte na Kinoboxu svoje hodnocení.

Podívejte se na video, ve kterém Aleš zaútočí na Renátu:

Aleš s Renátou jsou na sebe už alergičtí

Jako zábavu Eva zvolila hádání předmětů poslepu. Soutěž vyhraje Renáta, což by jí teoreticky mohlo zlepšit náladu. Nestane se tak. Jakub se odměřené Renáty zeptá, kam ve středu tolik pospíchala. Naráží na její náhlý a naštvaný odchod ze středeční večeře. Jeho otázku přejde s tím, že chtěla stihnout vlak. Aleš prohlásí, že mu Renáta zkazila včerejší večer hned dvakrát: „Když jsem si při uklízení pustil televizi a ten tvůj falešnej obličej jsem tam viděl znova.“ Myslí si, že jeho soupeřka spěchala domů, aby stihla premiéru v nejmenovaném pořadu. Eva se přizná, že se také dívala. „Někde uklizeno nebejvá, někde jo,“ pokračuje Aleš.

Na závěr večera Renáta pozve všechny kromě Aleše na páteční večeři k sobě domů. Když se ostatní začnou Aleše zastávat, že zas tolik neřekl, naštvaná Renáta si nedá říct. Podle Aleše nesnese kritiku a do Prostřeno! šla kvůli penězům. „Škvarky chybí doma,“ směje se. Eva stojí za Alešem. Renáta jí do oka nepadla. „Řekla, že nemá nikdy chybu a má vždycky pravdu.“ Jak čtvrteční soutěžní večer dopadne a kolik dostane Eva bodů?

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 22. 5. 2024

Kdyby byl každý den jako dnes, život by byl ráj, Berani. Je to pro vás potenciálně nádherné období. Možná najdete odpovědi na problémy, které vás trápí už několik týdnů. Při všech rozhovorech mějte uši otevřené. Mohli byste narazit na dílo, na které jste dlouho čekali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.