Celebrity

10. února 2023 10:10

Karolína Oehmová

Ewa Farna zajela pod stůl. Na slepé mapě nenašla své rodiště

Máme rádi Česko a Slovensko XIII (1) – Ewa Farna nenašla na slepé mapě své rodiště

Zpěvačka Ewa Farna (29) sice pochází z Polska, narodila se ale v Česku. Při natáčení zábavného pořadu k výročí 30 let rozpadu Československa si uřízla pěknou ostudu, když nepoznala své rodiště.

Ewa Farna si během natáčení zábavné show uřízla pěknou ostudu, a to především u svých slezských krajanů. Rodačka z Českého Těšína totiž dostala v pořadu Máme rádi Česko a Slovensko pro ni zdánlivě jednoduchý úkol – najít na mapě Karvinou. „Já tam kousek bydlím, takže mě nepustí domů, když to nenajdu,“ chápala vážnost situace zpěvačka u slepé mapy.

VSTUPTE S NÁMI DO PRIMA+ A UŽÍVEJTE SI KVALITNÍ ČESKÉ I ZAHRANIČNÍ FILMY A SERIÁLY!

„Tohle není Karviná, jistě že není,“ bavil se na její účet kapitán protějšího týmu Jakub Prachař – a měl pravdu. Ewa místo, které zná stejně dobře jako své vlastní boty, na mapě nenašla. „To je to nejhorší, co se mi mohlo letos stát! Fakt jsem tam nedala Karvinou?“ nemohla uvěřit vlastnímu selhání Farna. „Ne,“ naložil jí ještě spoluhráč Jaro Slávik. Ostudou se zanořila pod pult mimo dosah kamer a svoje útočiště jen neochotně opouštěla.

Ewa rozpad nezažila, Mišo je důsledkem vpádu vojsk

Důvod pro první speciální česko-slovenský díl pořadu Máme rádi Česko je jednoduchý. Možná jsme si při nedávných oslavách Nového roku ani neuvědomili, že uplynulo 30 let od rozpadu Československa. Soutěžící Ewa Farna jako jediná z účinkujících odloučení republik nezažila.

Mohlo by vás zajímat: Jak se slavilo a pilo před rokem 1989. Mozek, Semafor či Bludička hrály prim

„Narodila jsem se v podstatě do rozpadlého manželství. Už to bylo rozdělené. Moje tvorba ale probíhala na oslavu rozpadu. To byl možná ten Silvestr,“ smála se zpěvačka, která se narodila do osm měsíců staré České republiky. „Já už jsem měl tenkrát dost let, mě naši počali v 68. Jsem důsledek vpádu vojsk Varšavské smlouvy. Táta se asi lekl. Rozpad federace jsem oplakával s mým bratrem, který dnes už bohužel nežije,“ vzpomíná slovenský herec a moderátor Mišo Hudák (53).

Zábavná show slaví 10 let

Nejoblíbenější zábavná show televize Prima letos slaví 10 let. Novou sérii vysílání zahájí speciálním federálním dílem, ve kterém své znalosti Československa změří české i slovenské hvězdy Ewa Farna, Soňa Norisová, Martin Chodúr, Marián Čekovský, Jaro Slávik nebo Mišo Hudák. Premiérových 13 dílů sledujte každý pátek ve 20:15 na Primě.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.