Hvězdy seriálu ZOO pod palbou záludných otázek. Zazáří Burešová i Kopečný

Máme rádi Česko XI (7) - upoutávka

Herci Eva Burešová, Robert Urban, Jan Kopečný nebo Ondřej Pavelka září v oblíbeném rodinném seriálu z prostředí zoologické zahrady. A ať už jsou vztahy mezi jejich postavami jakékoliv, teď budou muset táhnout za jeden provaz. Kdo z nich je největší taktik a s jakými strategiemi do show šli?

Zábavná soutěžní show prověří nejen jejich bystrost, rychlost a přehled, ale i vzájemnou souhru a porozumění.

Herečka Eva Burešová, která se po krátké mateřské pauze nedávno opět vrátila k natáčení ZOO, prokáže nevídané souznění s kapitánem svého týmu Jakubem Prachařem. Ten všechny rozesměje, když se bude snažit v Máme rádi Česko popsat pojem sebereflexe. Naneštěstí jeho spoluhráči nestihnou v časovém limitu nic víc než záchvat smíchu. Začátek jeho vysvětlování ale zaujme moderátora show Libora Boučka natolik, že mu dá šanci i po uplynutí vyměřeného času.

Soutěživý Jakub, jenž na sebe v zábavném pořadu práskl, co vykřikuje při orgasmu, neváhá a za vidinou dalších bodů ve prospěch svého týmu se chopí jedinečné příležitosti. K dispozici má pouze jednu větu. „Já jsem hnusný a myslím si, že jsem hezký. Takže nemám…?“  napoví Prachař. „Sebereflexi,“ vypálí okamžitě Burešová, čímž nejen oslní přítomné v sále, ale získá pro tým i kýžené body.

Zatímco po jejím a Prachařově boku se představí herci Robert Urban a Ondřej Pavelka, proti nim nastoupí v show Máme rádi Česko, kterou uvidíte v pátek od 20:15 na Primě, pod vedením kapitána Vojtěcha Kotka Natálie Halouzková, Dušan Sitek a Jan Kopečný. Právě ten jako by si vzal něco ze své postavy v seriálu ZOO a při hře Dáreček zkouší taktizovat.

Zdržovací taktika Jana Kopečného

Kopečný, který se poprvé objevuje v záporné roli a láme srdce Evě Burešové, si nechává explodovací krabici dlouho na klíně a schválně odpovídá špatně. „Do sedmé bé,“ zní například jeho odpověď na otázku, do které třídy chodili Mach a Šebestová. Od toho okamžiku už je naprosto všem jasné, že zvolil zdržovací taktiku a snaží se krabici nechat u sebe zcela záměrně. Vyjde mu to? Nebo dostane pomyslnou facku stejně jako seriálový Kamil?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.