Celebrity

26. srpna 2024 13:40

Tomáš Durčák

Exmanželka Schumachera po jeho coming outu: Nejsem lhářka a zlatokopka, nic jsem netušila

Když Ralf Schumacher světu oznámil svou skutečnou sexuální orientaci, zpočátku se to jevilo jako čistě pozitivní rozhodnutí, které mu fanoušky jen přinese. Jenže pak se do celé věci vložila jeho exmanželka Cora Schumacher a obvinila ho ze lží, což si bývalý pilot F1 nenechal líbit a zveřejnil její soukromé zprávy. Modelka se opět brání a vyvrací přitom nařčení, že o Ralfově homosexualitě věděla a vzala si ho jen pro peníze.

Ralf Schumacher si chtěl léto 2024 zřejmě úplně poprvé v životě užít naplno, bez zábran a strachu o to, aby ho nikdo s jeho milovaným partnerem neviděl. A tak světu 14. července prostřednictvím sociální sítě oznámil, že je gay a prožívá se svým partnerem Etiennem skutečné štěstí. Za svou odvahu sklidil všeobecné ovace a vše se zdálo být zalité sluncem. Ovšem jen do chvíle, kdy se k jeho coming outu vyjádřila jeho exmanželka Cora, s níž má dvaadvacetiletého syna Davida.

Ta v třaskavém rozhovoru pro německý Der Spiegel vysvětlila, že pravdu o manželově orientaci nikdy nevěděla a dozvěděla se ji jako všichni ostatní až z jeho instagramového postu. Zároveň popsala, že jí homosexualitu opakovaně zapíral, byť okolo jeho orientace již dříve kolovaly různé fámy. Nakonec Cora Schumacher prohlásila, že má nyní pochybnosti o tom, zda ji Ralf vůbec někdy miloval, zda jí opravdu nezahýbal s muži a zda ji nakonec jen nevyužil k tomu, aby si pořídil syna.

Ralf Schumacher si však silná slova exmanželky nenechal líbit a na svém Instagramu sdílel soukromé zprávy mezi ní a jeho partnerem z října 2023. Ty posléze raději smazal, byť z nich poměrně jasně vyplývalo, že Cora o vztahu exmanžela s dalším mužem již zhruba před rokem věděla, a dokonce jim jejich lásku přála. I proto se Schumacherova exmanželka nyní stala online terčem kritiky, nadávek i celé řady obvinění, na něž se nyní rozhodla reagovat další salvou namířenou nejen proti haterům, ale i proti Ralfovi.

Cora tvrdí, že nešlo o domluvený sňatek

„Mám pocit, že musím veřejně reagovat. Ralf Schumacher v rámci svého mediálně sledovaného coming outu zveřejnil soukromé zprávy, aby mě zdiskreditoval a vykreslil jako lhářku. Ve zprávách z WhatsAppu zveřejněných Ralfem Schumacherem, které proběhly mezi mnou a Etiennem, jsem se však pouze snažila opět zjistit pravdu, a to aspoň od něj,“ odmítla Cora domněnky, že o manželově homosexualitě i vztahu s mužem velmi dobře věděla.

„Tento jeho čin nejenže zradil mou důvěru, ale také vyvolal vlnu nenávisti a pomluv na internetu, která se mě hluboce dotkla! Obviňují mě z věcí, které jsou naprosto nepravdivé. Jsem označována za zlatokopku a lhářku, lidé o mně tvrdí, že jsem uzavřela domluvené manželství. Měla bych asi spíš držet jazyk za zuby, celá ta věc se mě už netýká (byť coming out vždycky ovlivní okolí, zejména bývalou manželku, s níž máte dítě),“ popsala závodníkova exmanželka, jak moc ji šokovaly zveřejněné soukromé zprávy i nenávist, které nyní musí čelit.

Mohlo by vás zajímat: Nejslavnější filmy Karla Heřmánka: Fešáka Huberta kvůli rvačce málem nedotočil

Rozhodla se proto některé věci znovu uvést na pravou míru: „Všechny tyto komentáře mě hluboce zraňují – zvlášť když si uvědomíte, že mně samotné bylo mnoho let lháno. Vdávala jsem se z lásky! V předmanželské smlouvě jsem nepodepsala žádnou dohodu o mlčenlivosti. Nic takového v ní vůbec není, jinak bych se za něj nikdy nevdala! A dovolte mi, abych vám objasnila jednu věc – nikdy jsem nelhala! Nenávistná kampaň, která je proti mně vedena, mě opravdu trápí. Chci jen v klidu žít svůj život. A než mě začnete soudit, pamatujte, že slova mají moc a mohou způsobit velké škody.“

Promluvila i Schumacherova tchyně

Zatímco Schumacher se nyní snaží celou kauzu deeskalovat a přestat s manželkou válčit, na obranu své dcery již veřejně vystoupila i jeho bývalá tchyně Ingrid Brinkmann, matka Cory. Ta poskytla rozhovor deníku Bild, v němž podobně jako dcera potvrdila, že Schumacher i jí opakovaně svou homosexualitu zapíral. Jejich intimní život však údajně nic o tom, že by jej manželka nevzrušovala, nenaznačoval.

„Mluvila jsem s Ralfem a ptala se ho, proč jsou pořád nějaké problémy. Seděl naproti mně a řekl: 'Ingrid, říkám ti, že rozhodně nejsem gay. To jsou jenom pomluvy',“ citovala Schumachera jeho tchyně. „Samozřejmě, že s Corou spal. Proto jsme si všichni mysleli, že je to ošklivá fáma, že je Ralf gay,“ dodala Ingrid.

V roce 2023 uplynulo již 10 let od nehody, při níž si Michael Schumacher vážně poranil hlavu a z níž se podle všeho dodnes nezotavil:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.