Celebrity

24. října 2023 14:45

Zuzana Schneidewind

Fanoušci chválí Sandru Novákovou za pózu s exkrementem. To prostě není fér, píší

Sandra Nováková o Banánech

Úchvatná, božská, krásná, ale i nefér. Sandra Nováková podráždila svoje příznivce dalším soukromým snímkem z ostrova Brač, kde natáčí nový projekt. A tentokrát je nedostala jen na pěknou postavu v sexy roztrhaných kraťasech.

Po neupravené a strhané prodavačce Šárce z nejnovějšího černokomediálního seriálu na motivy kauzy o nálezu kokainu v banánech v supermarketu, je Sandra Nováková opět za krásnou. Pravda je, že s takovou postavou, jakou se tato žena může pyšnit i ve sporých plavkách, jí proměna mnoho práce nedala. I tak to ale herečce s prodlouženými vlasy sekne zase o něco více. Jeden z nejnovějších příspěvků na jejím instagramovém profilu měl ovšem nejspíš poukázat na něco jiného než na skutečnost, že to herečce sluší.

Vlnu obdivu pod příspěvkem měl původně strhnout především malý detail, který na snímku herečka uvědoměle sbírá do plastového pytlíčku v uličkách malebného městečka na chorvatském Brači, kam ji s manželem a režisérem Vojtěchem Moravcem, synem Mikulášem a několikaměsíční fenkou Malinou opět zavála práce. Není to tak dávno, co na ostrově dotočili šestidílný seriál Na vlnách Jadranu, který nyní uvádí streamovací služba prima+ a v němž se Sandra představuje v roli policejní vyšetřovatelky. Co si ale myslíte, že nakonec na fotografii z Brače sklidilo více pozornosti? Psí exkrement v pytlíčku, nebo Sandra? Nejsme sice statistický úřad, lehce si ale dokážeme spočítat, že zvítězila Sandra se svojí postavou.

„Co mě tu dost překvapilo, je, že Chorvati vůbec nesbírají hovínka po svých čtyřnohých mazlíčcích, tak jdu příkladem,“ napsala k fotce herečka. „Moc Vám to sluší, Sandro, jste božská kočka,“ okomentoval hned příspěvek jeden z mnoha fanoušků. „Vám to sluší i při sbírání…, to prostě není fér“ nebo „Výborně. Hezká, chytrá a ohleduplná... Boží stehýnko“. Postupně se přidávali i další sledující. V pozitivním duchu se nesla také další vyznání, často vyjádřená jen emotikony, jako jsou plameny či srdíčka.

Čtětet také: V seriálu jsem šňupala jen jednou, přiznala Nováková. Kokain ale nahradili tabákem

Půvabná Nováková sklidila přes dva tisíce reakcí na snímek. Snaha o osvětu ostrovních pejskařů se jí, které se jinak daří, na co sáhne, což dokládá například její dnes velice populární kabaretní projekt Barování, příliš nepovedla. Příště se usměvavá herečka nejspíš bude muset vrátit k masce v úvodu článku zmíněné prodavačky Šárky ze seriálu Banáni, jejž můžete sledovat online na streamovací službě prima+.

Sdílejte článek
Štítky seriál herečka Sandra Nováková Vojtěch Moravec exkrement Brač prima+ Na vlnách Jadranu Banáni

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.