Farářka Kopecká se na konci roku tajně vdala. Obřad vedla herečka Vanda Hybnerová

Nejznámější farářka Martina Viktorie Kopecká (37) svůj vztah se ženou poprvé odhalila ve své knize Zpověď farářky. Od té doby se se svou partnerkou Andreou Salome začala objevovat na veřejnosti a nadále již nic neskrývaly. Nyní Kopecká překvapila tím, že na sklonku roku 2023 se dámy vzaly. Obřad to byl romantický bez účasti médií.

V září loňského roku se Martina Viktorie Kopecká poprvé veřejně přiznala, že žije v homosexuálním vztahu s milovanou partnerkou Andreou. Už tehdy farářka partnerku vnímala jako výjimečnou osobu a uměla si představit jejich společný život, dokud je „smrt nerozdělí“.

Čtěte také: Žiju se ženou, přiznala farářka Martina Viktorie Kopecká. Už nechce nic předstírat

Farářka Kopecká se vdala v prosinci roku 2023

Jak nyní Martina Viktorie Kopecká prozradila v talkshow Na kafeečko, během adventu se opravdu rozhodla uzavřít registrované partnerství se svou partnerkou Andreou Salome. Následoval i velký církevní obřad.

Jeho detaily odhalil pár až nyní. „Na Mikuláše jsme se registrovaly a pár dní na to jsme se vzaly. Měly jsme překrásný obřad v Domě U Kamenného zvonu. A tam proběhlo to, co je důležité pro nás – před Bohem. Požehnali nám naši přátelé – sestra farářka doktorka Vymětalová a bratr Vymětal. Tohle jsme si moc užily,“ rozpovídala se Kopecká se svou manželkou pro Lifee.cz.

„Naplnily jsme celou síň. Já jsem psala náš svatební obřad a je to velmi těžká disciplína. Náš obřad vedla Vanda Hybnerová, která je kamarádka Andrejky. Myslím, že jsme měly emoce natolik vyexcitované, že jsme tam jen stály a ‚ono se to dělo‘,“ objasnily.

Dojetí se ale nekonalo. „Neplakala jsem, ani slza neukápla. Říkala jsem si, že až bude Martinka přicházet, že to bude něco… přicházela, bylo to nádherné, bylo to něco, ale ani jedna jsme neplakaly,“ dodaly s tím, že celý obřad velmi rychle utekl a že se jednalo o náročnou situaci, na kterou se nedá nijak připravit.

Martina Viktorie Kopecká v pořadu Žena v zenu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 9. 2024

Berani, dnes budete nejšťastnější mimo dosah zvědavých očí. Nemáte náladu na přátelství ani na účast v planých pomluvách. Zdá se, že už nějakou dobu vedete stejné rozhovory se stejnými lidmi. Cítíte se tak znuděně, že byste mohli křičet. Abyste se tomu vyhnuli, stravte dnes klidný čas o samotě, pokud můžete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.