Celebrity

16. února 2024 10:10

David Laštovka

Hanzlík randil s první miss, štěstí našel po boku bylinářky. Se synem se dlouho nebavil

TOP STAR magazín 2018 (24) - Jaromír Hanzlík se smířil se synem

Herec Jaromír Hanzlík, který slaví 76. narozeniny, stárne s grácií a ani věkem neztrácí charisma. V mládí byl idolem všech žen. Které patřily mezi jeho osudové a kvůli čemu se nepohodl se svým jediným synem Davidem?

Jaromír Hanzlík se poprvé ženil už ve dvaceti letech, kdy si vzal zdravotní sestřičku Jaroslavu. Z manželství, které se rozpadlo po dvanácti letech, má svého jediného syna Davida. Jejich vztahy nebyly vždy zalité sluncem. Když si David v jeho domě otevřel restauraci a dostal se do finančních problémů, odmítl mu snížit nájem, o což ho žádal. Několik let se pak spolu nebavili a herec svému synovi dokonce nepřišel ani na svatbu.

Všechno zlé je mezi nimi už zapomenuto a oba se usmířili (viz. úvodní video z roku 2018). „Prošli jsme docela trnitou cestu v našem vztahu od mého dětství přes pubertu, vzdor a cestu zpátky k porozumění. Táta je velkorysý a zároveň poměrně složitý. Je opravdu strašně moc přísný, a to jak na svoje okolí, tak zároveň i na sebe. Má ale i smysl pro humor, což opravdu cením, i když ho občas dost schovává,“ prozradil hercův syn David v dokumentu Léta s Jaromírem Hanzlíkem.

Čtěte také: Hanzlíkův syn David o přísném otci: Pro ránu nešel daleko, měli jsme složitý vztah

Brejchovou přebral příteli Brodskému

Další velkou láskou Jaromíra Hanzlíka byla o osm let starší herečka Jana Brejchová, v té době vdaná za herce Vlastimila Brodského, s kterým měla dceru Terezu. Jejich románek započal během natáčení filmového muzikálu Noc na Karlštejně. Hanzlík se poté nastěhoval k nim domů a všichni žili společně pod jednou střechou.

Mohlo by vás zajímat: Jana Brejchová a Tereza Brodská o soužití s Jaromírem Hanzlíkem: Solidně nás dusil

Brodský marně doufal, že jde jen o krátkou milostnou epizodu, která brzy vyprchá. Nakonec pochopil, že je to vážné a ustoupil jim z cesty. Pikantní na tom všem bylo, že s Hanzlíkem do té doby sdílel v Divadle na Vinohradech společnou šatnu. Vztah mezi Janou a Jaromírem se rozpadl po dvanácti letech.

Zamiloval se do Miss

Po rozchodu s Brejchovou se Hanzlík zamiloval do ženy, která vyhrála první ročník československé soutěže krásy v roce 1966. Jmenovala se Dagmar Silvínová, později provdaná Maurehoferová. Kvůli ní přerušil svoji bohatou kariéru a odstěhoval se za ní do Švýcarska, kde žila. Ani tento vztah ovšem nevydržel a Jaromír se vrátil zpátky do Česka. Životní štěstí našel až po boku šarmantní blondýnky Lenky Kozlové, která se zabývá prodejem čajů, bylinek a přírodních produktů. Letos už spolu budou patnáct let.

Jaromír Hanzlík zavzpomínal na natáčení filmu Léto s gentlemanem (2019):


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.