Celebrity

16. února 2024 10:10

David Laštovka

Hanzlík randil s první miss, štěstí našel po boku bylinářky. Se synem se dlouho nebavil

TOP STAR magazín 2018 (24) - Jaromír Hanzlík se smířil se synem

Herec Jaromír Hanzlík, který slaví 76. narozeniny, stárne s grácií a ani věkem neztrácí charisma. V mládí byl idolem všech žen. Které patřily mezi jeho osudové a kvůli čemu se nepohodl se svým jediným synem Davidem?

Jaromír Hanzlík se poprvé ženil už ve dvaceti letech, kdy si vzal zdravotní sestřičku Jaroslavu. Z manželství, které se rozpadlo po dvanácti letech, má svého jediného syna Davida. Jejich vztahy nebyly vždy zalité sluncem. Když si David v jeho domě otevřel restauraci a dostal se do finančních problémů, odmítl mu snížit nájem, o což ho žádal. Několik let se pak spolu nebavili a herec svému synovi dokonce nepřišel ani na svatbu.

Všechno zlé je mezi nimi už zapomenuto a oba se usmířili (viz. úvodní video z roku 2018). „Prošli jsme docela trnitou cestu v našem vztahu od mého dětství přes pubertu, vzdor a cestu zpátky k porozumění. Táta je velkorysý a zároveň poměrně složitý. Je opravdu strašně moc přísný, a to jak na svoje okolí, tak zároveň i na sebe. Má ale i smysl pro humor, což opravdu cením, i když ho občas dost schovává,“ prozradil hercův syn David v dokumentu Léta s Jaromírem Hanzlíkem.

Čtěte také: Hanzlíkův syn David o přísném otci: Pro ránu nešel daleko, měli jsme složitý vztah

Brejchovou přebral příteli Brodskému

Další velkou láskou Jaromíra Hanzlíka byla o osm let starší herečka Jana Brejchová, v té době vdaná za herce Vlastimila Brodského, s kterým měla dceru Terezu. Jejich románek započal během natáčení filmového muzikálu Noc na Karlštejně. Hanzlík se poté nastěhoval k nim domů a všichni žili společně pod jednou střechou.

Mohlo by vás zajímat: Jana Brejchová a Tereza Brodská o soužití s Jaromírem Hanzlíkem: Solidně nás dusil

Brodský marně doufal, že jde jen o krátkou milostnou epizodu, která brzy vyprchá. Nakonec pochopil, že je to vážné a ustoupil jim z cesty. Pikantní na tom všem bylo, že s Hanzlíkem do té doby sdílel v Divadle na Vinohradech společnou šatnu. Vztah mezi Janou a Jaromírem se rozpadl po dvanácti letech.

Zamiloval se do Miss

Po rozchodu s Brejchovou se Hanzlík zamiloval do ženy, která vyhrála první ročník československé soutěže krásy v roce 1966. Jmenovala se Dagmar Silvínová, později provdaná Maurehoferová. Kvůli ní přerušil svoji bohatou kariéru a odstěhoval se za ní do Švýcarska, kde žila. Ani tento vztah ovšem nevydržel a Jaromír se vrátil zpátky do Česka. Životní štěstí našel až po boku šarmantní blondýnky Lenky Kozlové, která se zabývá prodejem čajů, bylinek a přírodních produktů. Letos už spolu budou patnáct let.

Jaromír Hanzlík zavzpomínal na natáčení filmu Léto s gentlemanem (2019):


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.