Celebrity

16. února 2023 05:30

David Laštovka

Jaromír Hanzlík střídal ženy po 12 letech. Jak vypadá jeho osudová láska, s níž žije?

Originální seriály právě online na prima+

Herec Jaromír Hanzlík slaví 75. narozeniny. Bývaly doby, kdy po něm ženy šílely a mohl mít snad každou, na kterou si ukázal. Které dámy prošly jeho životem a s jakou se rozhodl zestárnout?

Hvězdnou kariéru Jaromír Hanzlík odstartoval ve svých osmnácti letech v Divadle na Vinohradech, kam ho angažoval tehdejší ředitel František Pavlíček, který rád dával příležitost mladým a nadějným umělcům. Jaromír se brzy po svém nástupu stal oporou souboru. Partnerkou v uváděných hrách mu nejčastěji bývala Daniela Kolářová, s níž si mnohokrát zahrál i před filmovou kamerou.

Mezi jeho největší kamarády z divadla v té době patřil o devět let starší kolega Jaroslav Satoranský. „Když k nám Jarda Hanzlík nastoupil, hodně jsme se sblížili. Poté, co zjistil, že skládám písničky a mám malou dceru, řekl, že píše básničky a že by bylo fajn, kdybychom pro ni začali psát dětské písničky. On nosil texty, já psal muziku. Těch hodin, co jsme strávili u klavíru... Měli jsme takovou ideu, že uděláme dětský muzikál. Járovi se ale postupem času nakupila spousta další práce, a tak zůstalo jen u toho nápadu. To byl rok 1967. Ale pak se nám podařilo napsat titulní šanson Vlastimilu Brodskému do hry August, august. Nazpíval to Waldemar Matuška,“ prozradil webu Prima Ženy Jaroslav Satoranský.

První svatba ve dvaceti

Jaromír Hanzlík v dobách svého mládí patřil mezi idoly žen. Poprvé se ženil už ve dvaceti letech, když si vzal zdravotní sestřičku Jaroslavu, s níž má jediného syna Davida. Manželství se rozpadlo po dvanácti letech.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Co bude dělat Jiří Ovčáček po odchodu z Hradu?

Další jeho láskou byla o osm let starší herečka Jana Brejchová, v té době vdaná za herce Vlastimila Brodského, s kterým měla dceru Terezu. Jejich románek započal během natáčení filmového muzikálu Noc na Karlštejně. Hanzlík se poté nastěhoval k nim domů a všichni žili společně pod jednou střechou. Brodský marně doufal, že jde jen o krátkou love story, která brzy vyprchá. Nakonec pochopil, že je to vážné a ustoupil jim z cesty. Pikantní na tom všem bylo, že s Hanzlíkem do té doby sdílel v Divadle na Vinohradech společnou šatnu.

Vztah mezi Janou a Jaromírem ale rozhodně nebyl zalitý sluncem. Oba byli dominantní povahy a puntičkáři. Hanzlík jako otčím se snažil převychovat i tehdy malou Terezu. Ta na společné soužití nevzpomíná příliš ráda. „Kdykoli jsem Jaromíra viděla v divadle, všechno jsem mu odpustila. Byl fantastický! Divadlu rozuměl a hrál jako pánbůh. Škoda že stejné pocity nedokázal v lidech vzbudit i v soukromí,“ prozradila o něm Tereza Brodská v knize Moje máma Jana Brejchová.

Zamiloval se do Miss

Po rozchodu s Brejchovou se Hanzlík zamiloval do ženy, která vyhrála první ročník československé soutěže krásy v roce 1966. Jmenovala se Dagmar Silvínová, později provdaná Maurehoferová. Kvůli ní přerušil svoji bohatou kariéru a odstěhoval se za ní do Švýcarska, kde žila. Ani tento vztah ovšem nevydržel a Jaromír se vrátil zpátky do Čech.

Životní štěstí našel až po boku šarmantní blondýnky Lenky Kozlové, která se zabývá prodejem čajů, bylinek a přírodních produktů. „V životě jsem měl téměř pravidelně dvanáctiletky. Dvanáct let jsem chodil do školy, dvanáct let jsem byl ženatý, pak jsem žil dvanáct let s Janou Brejchovou. S Danou ve Švýcarsku jsem to protáhl o tři roky na patnáct let a teď už deset let žiju s Lenkou a doufám, že je to už ve finále,“ svěřil se před čtyřmi lety v rozhovoru pro iDnes.cz.

Tereza Brodská napsala knihu o své matce Janě Brejchové. Vzpomíná i na Hanzlíka:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.