Celebrity

19. ledna 2023 11:00

David Laštovka

Záhadné pletky Waldemara Matušky. Jeho tajný sex s Lollobrigidou řešila StB

Zesnulá herečka Gina Lollobrigida, která se dožila úctyhodného věku 95 let, údajně byla milenkou zpěváka Waldemara Matušky (†76). K románku mezi nimi mělo dojít na filmovém festivalu v Karlových Varech.

Gina Lollobrigida v 80. letech patřila k italským sexsymbolům a nebylo muže, který by ji nemiloval. Jejímu půvabu měl podlehnout dokonce i český zpěvák Waldemar Matuška. Tato pikantní informace vyšla najevo až po dlouhých letech, když byly odtajněny svazky StB. Tajná politická policie si na zpěváka vedla spisy a měla své informátory, kteří na něj donášeli.

Podívejte se, jak uctili Waldemara Matušku herci z Partičky:

Jeden z nich státní bezpečnosti nahlásil, že Matuška měl mít na karlovarském filmovém festivalu sexuální styk právě s Ginou. Zároveň ale poznamenal, že o tomto milostném románku zpěvák velmi nerad mluví. Pravdu už se asi nedozvíme, nicméně není tajemstvím, že italská sexbomba měla pro slovanské typy slabost.

Mladší milenec chtěl herečku obrat o majetek

Jejím manželem byl slovinský lékař, herec a filmový producent Milko Skofic, se kterým měla svého jediného syna. Svazek jim vydržel 22 let. Pouhý rok před 80. narozeninami se zamilovala do španělského krasavce jménem Javier Rigau, který byl o 34 let mladší.

Zasnoubili se a plánovali svatbu. Tu ale Gina těsně před obřadem zrušila, neboť zjistila, že mladšímu milenci jde o jediné – o její peníze a majetek. Lollobrigida, jež se stala hollywoodskou hvězdou a proslavila se například ve filmech Fanfán Tulipán (1952), Italské prázdniny (1961), Krásky noci (1952), Římanka (1954) nebo Zvoník u Matky Boží (1956), myslela na druhé. Před deseti lety například dala do dražby své šperky a výtěžek, který činil více než pět milionů dolarů, věnovala na výzkum kmenových buněk.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.