Celebrity

29. srpna 2023 12:50

Eliška Reiglová

Heidi Janků vždy přitahovali starší muži. Víceméně jsem si našla otce, říká

Heidi Janků (60) strávila v podstatě celý svůj život po boku jednoho muže. Už v mládí se zamilovala do o 30 let staršího hudebního skladatele Iva Pavlíka, který po jejím boku zůstal až do své smrti v roce 2017. Nyní zpěvačka přiznala, že pro starší muže měla slabost vždy, v tuto chvíli už se ale u ní vytrácí. Kdyby jí tak měl do života přijít někdo nový, klidně může být mladší.

Na svého muže nikdy nezapomene, prožili spolu 36 let společného života a den, kdy její partner navždy odešel, je pro ni velmi bolestivý. Slabost pro starší muže měla Heidi Janků vždy a v jednom z nich nakonec našla skutečnou spřízněnou duši. Vysvětluje si to tím, že doma neměla nejlepší vztahy s osobou, která pro ni měla být mužským vzorem.

Čtěte také: 7 párů s největším věkovým rozdílem. Jak mladou ženu sbalil Karel Šíp?

„Vždycky se mi líbili starší muži, ale bylo to asi tím, že jsem doma neměla úplně ideální vztah s otcem. Takže ty holky potom utíkají a vlastně hledají otce, což já jsem si víceméně našla,“ přiznala Heidi Janků v rozhovoru pro web eXtra.cz.

Dále ale přiznává, že dnes už by staršího muže nechtěla a naopak by se nebránila mladšímu. „Ono se to zlomí v tom věku, kdy už potřebujete vy, aby se o vás někdo staral. Já už jsem se starala dost, takže potřebuju, aby se teď někdo postaral o mě,“ zasmála se zpěvačka.

Lidé ji označovali za zlatokopku

Kvůli věkovému rozdílu byli lidé z okolí Pavlíka poněkud podezíraví. Nemysleli si, že by k němu mohla Janků chovat skutečné city. Tento pár ovšem později všem dokázal, že vzájemná láska mezi nimi je opravdová a překoná i ty nejzáludnější nástrahy. Řeči kohokoliv jiného jim nezabránily, aby spolu strávili krásné společné roky.

Mohlo by vás zajímat: Dara Rolins se brání: Nejsem zlatokopka! Jako důkaz zveřejnila svůj majetek

„On se mě trošku bál, protože jsme od sebe byli o třicet let a to je přece jen velký rozdíl. Taky měl hodně známých, kteří mu radili, že by si se mnou neměl nic začínat, protože jsem ta typická zlatokopka, která ho jen využije, využije jeho kontaktů a pak ho odkopne. No nakonec jsme spolu byli šestatřicet let,“ usmála se zpěvačka.

Promluvila také o výjimečné omluvě. „Asi po dvaceti letech, co jsem už byla s Ivošem, se mi přišel omluvit jeden kameraman. Řekl mi, že si myslel, že to nedám a že jsem jen ta, která ho využije a odkopne. A řekl, že se mi hluboce omlouvá,“ zavzpomínala.

Nová láska

Kdyby se Heidi Janků do života přimotal nový muž, na první pohled by ji nepochybně zaujal konkrétní typ. „Mám ráda vysoké kluky nebo chlapy, tmavooké, spíš takové tmavé typy,“ prozradila, jací muži ji nyní přitahují. Rovněž ale jedním dechem doplnila, že partnera aktivně nevyhledává a zkrátka jen čeká, co nebo kdo přijde, pokud vůbec.

Přečtěte si: Jediným mužem v životě Heidi Janků je knírač Eda. Díky němu si udržuje pevné tělo

„Já nemůžu hledat náhradu za Ivoše, ale vlastně nehledám vůbec. Buď si mě někdo najde, nebo si mě nenajde, ale kdyby někdo byl, v žádném případě bych ho nesrovnávala s Ivošem, protože to vůbec nemá smysl,“ dodala.

Podívejte se, co dalšího o sobě Heidi Janků prozradila:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.