Celebrity

27. prosince 2022 09:15

Josef Šťastna

Herečka Bára Jánová je zamilovaná. Hvězda Slunečné napsala dojemné vyznání

Herečka Bára Jánová (33), která si diváky podmanila jako arogantní Sylva v seriálu Slunečná, zažívá zamilované období. Během vánočních svátků sdílela na svých sociálních sítích fotku s novým přítelem.

Herečka Bára Jánová, která v seriálu Slunečná hrála sestru Evy Burešové (29) si vychutnává zamilovanost a erotické jiskření. Po rozchodu s přítelem a hereckým kolegou Ladislavem Ondřejem opět našla lásku a fanouškům na Instagramu naznačila, jak silné city a emoce nyní prožívá.

„Děkuju ti za to, že jsi. Děkuji, že tě můžu milovat. Děkuji, že mě miluješ,“ napsala dojemné vyznání k něžnému snímku.

Herečka Bára Jánová je zamilovaná.

Posted by Partička on Monday, December 26, 2022

Srdce pohledné brunetky získal sympatický tanečník Adam a je jasné, že se bude snažit, aby ho zase neztratil.

Kdo je Bára Jánová

Sympatická herečka se narodila v Benešově, do svých osmnácti let vyrůstala ve Vlašimi. Pracovala jako asistentka televizní režie a festivalová koordinátorka. Její tehdejší přítel Jiří Mádl ji přesvědčil, ať se věnuje herectví.

V letech 2010 až 2013 tedy studovala na Vyšší odborné škole herecké v Praze a během studia založila s několika spolužáky divadelní soubor La'My, kde pět let působila jako principálka a produkční. Kromě hraní v seriálech vystupuje i v úspěšném programu Listování. A s kamarádkou Anetou Kernovou má filmovou produkci Fancy Frequency.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.