Celebrity

10. září 2024 14:50

Tomáš Durčák

Herečka Lenka Zahradnická je trojnásobnou maminkou. První syn dostal hebrejské jméno

Devětatřicetiletá Lenka Zahradnická porodila zdravého chlapečka. Do třetice všeho dobrého se tak herečka a její manžel Michal Vavro nedočkali další dcery. „Těšíme se na příval testosteronu do naší domácnosti,“ vzkázali šťastní rodiče z porodnice. Syn dostal stejně jako jejich dvě dcery překrásné jméno, navíc začínající stejným písmenem.

Lenka Zahradnická, kterou můžete znát mimo jiné ze seriálů Pod hladinou či Modrý kód, se trojnásobnou maminkou stala již v pondělí 8. září brzy ráno. Spolu s manželem se však novým přírůstkem do rodiny pochlubili až o den později. Na společném snímku z porodnice přitom nechybí ani jejich dvě starší dcery, sedmiletá Jasmína a čtyřletá Jovanka.

Těm nyní přibyl malý bratříček, jemuž rodiče dali původem hebrejské jméno Jonáš, které znamená „holubice“. I třetímu potomkovi tak vybrali jméno začínající identickým písmenem. „Boarding completed. Do naší smečky 8.9. v 7:34 přistoupil Jonáš. Jsme šťastní jako blechy, jsme v pořádku a těšíme se na příliv testosteronu do naší domácnosti! Chlapečku, moře trpělivosti ti s námi přeju. Ale tys přeci musel vědět do čeho jdeš. Milujeme Tě! P.S.: Fáňu do porodnice bohužel nepustili, ale do smečky se počítá. Jen aby bylo jasno,“ podělili se o svou radost novopečení trojnásobní rodiče se zmínkou své milované fenky Františky.

Mezi gratulanty v komentářích na Instagramu nechyběly i Lenčiny kolegyně, třeba herečka Malvína Pachlová vzkázala: Haha Leni, to je nejvíc boží. Dneska před představením jsme si v dámské šatně říkaly, jestli už náhodou nerodíš, že nemáš žádný storíčko! Juchuuu, to šampáňo po představeni si dáme na vás a Jonáška! Pusinky.“

„Jeeeeee, gratulujiiiii,“ napsala Alice Bendová a gratulaci poslala také další herečka Kristýna Leichtová: „Vítej Jonáši! Gratuluju celé smečce! Buďte zdrávi a radostni!“ Stručné „Gratuluji“ poslala Sára Sandeva a ozvala se i Míša Mauerová se slovy „Jonáš = volný jako pták. Gratuluju, je to krása“. K chlapečkovi pak radostnou gratulaci poslala také Martina Preissová: „Jo! Mužskej! Přeju!“ Anebo další kolegyně Andrea Růžičková: „Nejvíc rodina!“

Mohlo by vás zaujmout: Domácí porod mohou nově vést asistentky, rizika ponese matka


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 9. 2024

Berani, dnes budete nejšťastnější mimo dosah zvědavých očí. Nemáte náladu na přátelství ani na účast v planých pomluvách. Zdá se, že už nějakou dobu vedete stejné rozhovory se stejnými lidmi. Cítíte se tak znuděně, že byste mohli křičet. Abyste se tomu vyhnuli, stravte dnes klidný čas o samotě, pokud můžete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.