Receptář, Libovky i Vychytávky Ládi Hrušky se vrací. Hobby pořady nabídnou i nové rubriky

30+ Otázek Láďa Hruška

Už první březnovou neděli se na obrazovky Primy vrací s premiérovými díly divácky oblíbené hobby pořady. Receptář prima nápadů představí novou rubriku Úklid pro klid i seriál o výchově psa. Libovky Pepy Libického si diváci užijí v prodloužené délce, s celou řadou nových rubrik. Vychytávky Ládi Hrušky přinesou spoustu dalších zlepšováků z českých dílen i kuchyní.

Hobby pořady patří k velmi populárním, a tak nejeden fanoušek jistě s nadšením přivítá jejich premiérové díly obohacené o vícero novinek.

Receptář prima nápadů

Receptář prima nápadů vstoupí do nové sezony pod taktovkou moderátorů Oldřicha Navrátila a Pepy Libického a přinese celou řadu divácky osvědčených rubrik. Do dílny se opět vrátí Lída Garcia coby Žena za ponkem, zahrady Napřírodno ukáže Lenka Šulcová s Michalem Plundrou a Tomáš Trejbal se pustí Směle do toho!. Markéta Mayerová navštíví další Parťáky od fochu a Jindra Ekl představí Současné trendy.

Na scénu se s Lekcemi pro ženy vrátí i Minutový manžel Pepa Libický a další kouzla v kuchyni Beze Ztrát předvede Luboš Rychvalský. Jak si poradit s tréninkem nového čtyřnohého mazlíčka, ukáže nová rubrika Necvičák s Tomášem Nushartem. Každotýdenní povinnost promění v jednoduchou, a navíc ekologickou záležitost Úklid pro klid s Kateřinou Brožovou, kterou diváci dobře znají z jejích stejnojmenných sociálních sítí.

Libovky Pepy Libického

Pořad vstoupí do nové sezony s prodlouženou stopáží, která přinese násobně více inspirace. Kromě Pepových Libovek a Minutového manžela tak, jak je diváci dobře znají, se mohou těšit hned na dvě nové rubriky. V první z nich se Pepa zaměří na udržitelnost a pozve diváky do REUSE dílen po celé zemi, kde spolu s šikovnými řemeslníky ukáže, jak snadno se dá proměnit starý nepotřebný nábytek a jiné vybavení domácnosti. V další nové rubrice Tak se staví dnes! představí divákům moderní stavitelství, jeho postupy, materiály a technologie a navštíví řadu moderních staveb a zajímavých realizací. V Libovkách samotných bude pokračovat například stavba Tiny House.

Vychytávky Ládi Hrušky

Hobby pořady budou v nedělní odpoledne uzavírat Vychytávky Ládi Hrušky, jejichž moderátor opět vyrazí na návštěvy za svými diváky a přinese zlepšováky z jejich dílen, ukáže jejich nejlepší výrobky a výpěstky a podělí se o rodinné recepty z jejich kuchyní. Chybět nebudou ani rychlé a levné recepty přímo od Ládi, třeba na kuřátko jako z pohádky, nebo jeho Domácí lékárna, která představuje léčivé rostliny, byliny i ovoce a zeleninu.

Dopisům od diváků se bude věnovat Pošta pro Láďu a moderátor pořadu samozřejmě zamíří i do své dílny, kde se podělí o ty nejlepší vychytávky do domácnosti či na zahradu. Vyrobí například stylový špalek na sezení nebo rámeček na fotky ze starého okna.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.