Celebrity

31. března 2023 15:50

Eliška Reiglová

Hvězda Komisaře Rexe žije se dvěma partnerkami. Vztah si pochvaluje on i jeho matka

Německý herec Gedeon Burkhard (53), který se proslavil rolí komisaře Brandtnera v seriálu Komisař Rex, otevřeně promluvil o svém intimním životě. Přiznal, že žije se dvěma ženami a je s nimi nadmíru spokojený. Kromě nich bydlí v domě ještě se matkou, která tento styl života schvaluje.

Gedeon Burkhard, který se proslavil díky roli v seriálech Komisař Rex či Kobra 11 a ve filmu Hanební pancharti, byl dlouhodobě oddaný monogamním vztahům. Zdá se ale, že s věkem přišel na to, že mu více vyhovuje soužití se dvěma ženami, ne jen s jednou. Zjistil to díky návštěvě podniku KitKatClub v Berlíně.

Komisař Sex

„V Berlíně je velmi široká společenská třída, která experimentuje s alternativními formami vztahů. Okamžitě jsem se tam cítil pohodlně a stále více jsem rostl do tohoto světa,“ cituje slavného německého herce web Blesk.cz.

Přečtěte si příběh Johany: Vztah ve třech mi vyhovuje a neměnila bych

S první partnerkou, o 20 let mladší Ann-Britt Dittmar, se poznal v roce 2019 na Instagramu a následně se do sebe zamilovali. Nějakou dobu žili v monogamním vztahu, ale o dva roky později vytvořili takzvanou triádu. Přidala se k nim ukrajinská chemička Sascha Veduta (29), která už s polyamorií zkušenosti měla.

Burkhard nicméně nechce, aby si o něm a jeho partnerkách někdo myslel, že jim jde jen o nespoutané dovádění v posteli. „Nejsem žádný macho, který má dvě manželky. Jsme skutečná trojka, nejen po sexuální stránce, ale máme také vyvážené a hluboké pouto ve všech směrech,“ vysvětlil.

Tři ženy v jednom domě

Gedeon Burkhard kromě svých partnerek žije ještě s další ženou. Jeho matka Elisabeth s ním bydlí od doby, kdy jí zemřel manžel a syn si ji ochotně vzal k sobě. Herec je tak obklopený hned třemi ženami, které miluje, a žádná z nich v tom neshledává problém.

Čtěte také slova Ivy Frühlingové: Polyamorie nám s mužem vyhovuje. Máme koule si o milencích říct

Důkazem, že hercova matka s polyamorním vztahem svého syna nemá nejmenší problém, je fakt, že ho doprovází na společenské akce společně s přítelkyněmi. Burkhard se tak čas od času někde zjeví s jednou z nich i s maminkou zároveň.

Jaký má na polyamorní vztahy názor Hana Vagnerová?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.