Intriky Igora Chmely ve známém seriálu! Zavařit chce Dolanskému i Leichtové

1. MISE (32) – Intriky Žáka

Herec Igor Chmela se jako seriálový ředitel nemocnice zase pěkně předvede. Prospěchářsky plánuje ještě více rozeštvat Kristýnu Leichtovou a Jana Dolanského coby manžele Hofmanovy, aby se mu i díky tomu povedlo zničit vojenský projekt. Vyjde mu to? Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Ředitel rubavské nemocnice Viktor Žák v podání Igora Chmely není žádný svatoušek. Intriky mu nejsou cizí a pro vlastní dobro je ochoten udělat téměř cokoli. Dokonce neváhá zajít tak daleko, že ještě přileje olej do ohně mezi rozhádané Hofmanovy.

Na kamerách, které má Žák takticky rozmístěné po celé budově nemocnice, aby mohl mít vše pod kontrolou a sledovat, co se děje, si všimne dost ostré hádky Kristýny Leichtové a Jana Dolanského. Že jsou kdysi spokojení manželé na kordy, už ví celá Rubava. Každý z nich ale prezentuje jejich odluku trochu jinak, což je jen dalším zdrojem svárů.

Další hádka Leichtové a Dolanského

Alici zvedne ze židle, když se od společné kamarádky dozví, že přísný plukovník Hofman klidně vytrubuje do světa, že se rozešli. „Ty ode mě odejdeš tak, že to vidí celý příjem,“ hájí se Dolanský. „Ale já to nikomu neříkám na počkání,“ vysvětluje mu Alice svůj pohled na věc v seriálu 1. MISE, který uvidíte ve středu od 20:15 na Primě. „To ani nemusíš, to všem došlo,“ má jasno naštvaný Hofman, který po celonočním flámu, jímž zahání smutek, nemá zrovna dobrou náladu.

Žák se rozhodne využít této hádky, u které byl díky kamerám nezvaným hostem. Projekt Mise ho totiž stále štve a hodlá se ho zbavit jednou pro vždy. Zákeřně má tak v plánu rozeštvat Alici s Danem ještě víc. Jako prostředníka chce využít Marka Němce coby charismatického doktora Hofbauera, který má k Alici více než vřelý vztah, přestože tvrdí, že jejich první pusa nic neznamenala. Žák má v úmyslu, aby se vrchní sestra se svým primářem ještě více sblížila, a definitivní rozpad manželství tak znamenal i konec vojenského projektu. Povede se mu to?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.