Celebrity

26. února 2023 10:20

Marie Makovská

Iva Kubelková ukázala nepříjemné zranění. Přesto se hned vrhla do práce

Iva Kubelková a její krasné dcery na módní přehlídce

Moderátorka Iva Kubelková (45) má nepříjemné zranění, které odhalila svým fanouškům na sociálních sítích jen chvíli před vysíláním. Vykloubené rameno dokáže pořádně potrápit, přesto se jako profesionálka hned vrhla do práce a postavila se před kameru.

„Vykloubené rameno je libová záležitost, zdravím všechny, kteří vědí,“ napsala zraněná moderátorka. Hned ale dodala, že jako správný profík a žena, kterou jen tak něco neporazí, se na diváky opět těší na obrazovkách TV Prima, a sice v pořadu Showtime. V ortéze ji však v televizi neuvidíme, vždy ji sundává. „Žádná velká gesta ode mě nečekejte,“ vysvětlila.

Mohlo by vás zajímat: Kubelková vzpomíná na Nagano. Jágrova expřítelkyně zažila drama a finále nestihla

Při vykloubení ramene vyklouzne kloub z kloubní jamky, přičemž stát se to může v několika směrech. Tento stav provází intenzivní bolesti a velkého omezení pohybu v rameni. V místě navíc často vzniká otok. Po vyšetření a „nahození“ kloubu lékařem následuje fixace ramene, Ivu Kubelkovou čekají dle jejího příspěvku ještě dva týdny s ortézou a následně rehabilitace.

Moderátorku pořadů Showtime a Jak se staví sen byste těžko zařadili jen do jedné škatulky. Profesně je všestranná a vyzkoušela si mnohé – od hraní a zpěvu až po moderování či modeling. Vychovává dvě dcery – Natálku (18) a Karolínu (14), a přestože se staví otevřeně k tomu, jaké povolání si samy v budoucnu vyberou, je dost možné, že je také uvidíme na poli showbyznysu.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.