Móda a krása

2. května 2023 11:00

Komerční sdělení

Jak kombinovat značkové kousky s low-cost a vintage oblečením

Móda může být velká zábava. Jeden luxusní kousek dokáže váš outfit povýšit úplně na jiný level. Pokud si rádi hrajete se styly, máme pro vás pár tipů, jak kombinovat luxusní kousky s vintage a low-cost oblečením.

Značky jako Givenchy, Balmain, Dolce & Gabbana nebo Philipp Plein se neřadí do fast fashion. Naopak produkují kousky, které jsou nadčasové. Proto se vůbec nemusíte bát kombinovat je s vintage oblečením. Dost dobře se k němu totiž hodí.

Jak nakupovat základní kousky šatníku

Mezi nezbytné základní kousky šatníku rozhodně patří jednobarevná trička, džíny, klasický trenčkot nebo rovný zimní kabát. Pokud jde o dražší věci, jako jsou kabáty nebo džíny, ty si určitě pořiďte od prémiových značek, pak vám dlouho vydrží. Naopak bílé tričko může být low-cost.

Low-cost oblečení sice láká na nízkou cenu, ale ve skutečnosti se jeho koupě zase tolik nevyplatí. Zpravidla totiž vydrží daleko méně než kvalitní kousky od známých návrhářů. Také rychle vyjde z módy, zatímco oblečení luxusních značek je trendy i po desítkách let.

Jeden kousek by měl outfitu dominovat

Klidně můžete zkombinovat vintage džíny, kabát Philipp Plein a low-cost bílé tričko. Není problém mixovat všechny tyto styly. Vždy si ale ohlídejte, aby pouze jeden kousek byl dominantní. Buď výrazný kabát, nebo třeba top, nikdy ale ne oba. A slovem výrazný máme na mysli třeba s korálky, volány nebo v zářivých barvách.

Vintage styl s jedním moderním kouskem či naopak

Kolik prvků outfitu by mělo být vintage a kolik značkových? Záleží na vašich preferencích. Můžete zvolit třeba jen vintage obuv, kabelku, klobouk či jiný doplněk. Nebo se naopak můžete obléknout od hlavy až k patě ve vintage stylu a outfit doplnit jedním značkovým, nadčasovým kouskem. Možnosti jsou nepřeberné, móda má být především zábava!


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.