Jaké vady mají jednotlivá znamení zvěrokruhu? Berani jsou netrpěliví a Štíři žárliví

Každý z nás má určité pozitivní, ale také negativní vlastnosti. Některé z nich nám jsou do vínku dány i dnem, kdy jsme se narodili. Podívejte se, jaké jsou ty největší vady všech 12 znamení zvěrokruhu.

Beran

Pro všechny Berany je to především jejich výbušnost. První znamení zvěrokruhu symbolizuje začátek, ale také netrpělivost a horlivost. Když se lidé ve znamení Berana naštvou, je to jako impulzivní lavina všech možných emocí. Měli by se naučit trošku zvolnit. Nadechnout se, promyslet si své myšlenky a teprve potom jednat.

Mohlo by vás zajímat: Ženská magie podle znamení zvěrokruhu: Lvice umí rozesmát, Ryby jsou pokušitelky

Býk

Býci jsou neuvěřitelní paličáci. A světe, div se, ještě větší než Berani. Když si tito lidé něco vezmou do hlavy, málokdo s nimi pohne. V životě by měli pochopit, že pokud ustoupí, neznamená to, že nemají své zásady, ale naopak jim to pomůže v osobnostním rozvoji a růstu. V mezilidských vztazích se musí naučit kompromisu.

Blíženci

Blíženci jsou od přírody společenští a zvědaví tvorové, co by neustále něco objevovali. Jejich touha po akci však způsobuje, že po sobě často zanechávají nedokončené projekty. Měli by se naučit zaměřit na jednu jedinou věc a do té investovat veškerý svůj čas a energii. Pomoct jim může také meditace a zklidnění mysli.

Čtěte také: Čtveřice nebojácných znamení: Kdo podle horoskopu nejvíc prahne po dobrodružství

Rak

Vadou Raka je především strach ze zranitelnosti, který způsobuje, že se lidé narození v tomto znamení často skrývají do své vlastní schránky. Chránit si své emoce a pocity je sice hezké, ale nesmí vás to omezit v osobním růstu. Jakmile se dokážete aspoň trošku otevřít, umožní vám to navázat hlubší a smysluplnější mezilidské vztahy.

Jaké bude září podle Helen Stanku?

Lev

Lvi často bojují s tím, že mají neustálou potřebu ukazovat se. Jejich touha po uznání a obdivu však může některým lidem po čase začít lézt na nervy. Naučte se poslouchat ostatní a projevit o ně zájem. Nemusíte být vždy v centru dění. Pokud se to naučíte, budete pro ostatní ještě mnohem více zajímaví a charismatičtí.

Panna

Panny bojují zejména se svou touhou po dokonalosti, která je často může brzdit. Nedovolte, aby vás strach z možných chyb paralyzoval. Naučte se přijmout proces učení a berte možné chyby jako ponaučení a cestu, která vás v životě posouvá dál.

Váhy

U Vah je to jednoznačně jejich nerozhodnost. Neustálé porovnávání pro a proti vás může zbytečně brzdit. Naučte se víc věřit v sebe i své schopnosti a intuici. Pokud někdy učiníte špatné rozhodnutí, vnímejte to jako proces progresu, díky kterému rostete.

Štír

Štíří vášeň je hluboká jako oceány. Nicméně je to především jejich žárlivost, která je jejich vadou. Musíte se zaměřit na důvěru a komunikaci namísto toho, abyste neustále někoho podezřívali. Vyjadřujte upřímně své pocity, právě to totiž posílí vaše spojení v mezilidských vztazích.

Střelec

U Střelců je to jejich neustálá touha po dobrodružství, která může způsobit, že si ostatní myslí, že nejsou schopni dlouhodobých závazků. Najděte balanc mezi svobodomyslným životem a zodpovědností.

Kozoroh

Vaše touha po úspěchu je obdivuhodná. Kozorozi by si však měli dávat pozor na to, aby to emocionálně nenarušilo vztah s jejich milovanými. Nezapomínejte na to, že pokud se o svůj úspěch máte s kým podělit, je ještě sladší. Naučte se žít okamžikem a nebojte se mluvit o svých pocitech.

Mohlo vám uniknout: 5 nejžárlivějších znamení zvěrokruhu. Tito lidé jsou ve vztahu hodně majetničtí

Vodnář

Vodnáři jsou opravdoví vizionáři, což je hodné obdivu. Nicméně v projevování svých citů jsou velice zdrženliví. Snaží se předstírat, že nemají emoce, ale právě to je brzdí. Dovolte si navázat s ostatními lidmi hlubší spojení. Když se spojí vaše jedinečné nápady s upřímnou empatií, můžete změnit svět.

Ryby

Vadou Ryb je jejich potřeba utíkat před realitou do svého vlastního světa. Nebojte se otevřít oči a žít ve skutečnosti. Odplavat od všech životních výzev vás dál neposune. Vyzkoušejte si vytvářet návyky, pomocí rutiny dokážete překonat překážky a praktickými kroky se posunete dopředu i v osobním rozvoji. Díky tomu budete snáz dosahovat svých snů.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 5. 5. 2024

Vaše intuice je na vysoké úrovni, Berani, ale možná nejste schopni pochopit, jaké psychické vjemy dostáváte. Emoce, obrazy a symboly, které zachytíte od druhých a z astrální roviny, mohou být nejasné a snadno si je vyložíte špatně. Mohou však být důležité. Zapište si je a podívejte se na ně třeba za den. Pak byste jim měli být schopni porozumět.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.