Celebrity

18. června 2024 12:30

Kisa Císařová

Jakub Prachař plánuje dovolenou se Sarou i Miou. Z Dubaje rovnou na Slapy, má jasno

Jakub Prachař prozradil plány na léto 2024

Spousta práce – to jsou dvě slova, která ve zkratce definují, co bude náplní Jakuba Prachaře (40) v nadcházejících letních měsících. I když čas na aspoň trochu odpočinku s nejbližšími si herec přece jen najde. Webu Prima Ženy se přímo od Jakuba podařilo zjistit, že má v plánu návštěvu daleké exotiky i oblíbené kratochvíle v rodné zemi.

Volný čas strávený na pobřeží Perského zálivu i u přehradní nádrže Slapy – tak si své léto představuje oblíbený herec. „Jo, dovolená,“ povzdechl si zamyšlený Jakub Prachař, když od redakce webu Prima Ženy dostal otázku, jestli vůbec bude mít v létě prostor si nějakou dovolenou dopřát. „Teď v červnu pojedeme na týden,“ svěřil se herec, který je známý tím, že své osobní záležitosti jen velmi nerad probírá veřejně. Na doplňující dotaz, zda Jakub prozradí, kam se vydá, však vstřícně odpověděl.

Čtěte také: Jakub Prachař stydlivě zavrtěl zadkem před první dámou. Dagmar Havlová neznala twerk

„Poletíme do Dubaje, jen tak narychlo, protože tam je hrozné vedro. Ale to už je jedno,“ dostál Jakub Prachař svému pověstnému humoru a prozradil, zda do Spojených arabských emirátů poletí i s partnerkou Sarou Sandevou (26). „Ano, se Sarou a s Miou,“ svěřil se, že si dovolenou užije vedle přítelkyně i s šestiletou dcerou, jejíž maminkou je jeho bývalá manželka Agáta Hanychová (39). „Potom budeme na Slapech na chajdě. Já budu chodit na ryby. A odtamtud budeme jezdit na natáčení,“ naplánoval si Jakub Prachař, který má před sebou skutečně pracovní léto.

Jakub a Sara v seriálu i v životě

Společně se Sarou Sandevou, se kterou si spolupráci vyzkoušeli už v seriálu Dvojka na zabití, jehož druhou řadu nedávno dokončili, totiž aktuálně natáčejí seriál s pracovním názvem Jakub a Sara. Ten je podle všeho návykovým komediálním počinem zkoumajícím rozdíly mezi mužským a ženským pohledem na svět. Ojedinělý je seriál i tím, že hlavní postavy nesou stejná jména jako jejich představitelé.

Mohlo by vás zajímat: Jakub Prachař si přivydělával háčkováním. Dosud nechápe, proč si ho Sara Sandeva vybrala

„Je to takový náhled do ložnice, do kuchyně, zkrátka do jejich takzvaně běžného života. Jak spolu chodí nakupovat, jak spolu žijí, co si u toho říkají. A je to až strašidelné. Mně je čerstvě čtyřicet, takže jsem toho zas až tolik nezažil. I přesto jsou tam ale situace, ve kterých se člověk perfektně najde. Někdy mám až pocit, jako by to psal někdo, kdo mě zná,“ potvrdil autenticitu seriálu Jakub. Co dalšího o své roli prozradil? Jaké podobnosti mezi seriálovým a skutečným vztahem se Sarou herec díky natáčení objevil? Kde byl Jakub Prachař na dovolené loni a jaká úsměvná nehoda se mu tam stala? To vše prozradil on sám ve videu v úvodu článku.

Sdílejte článek
Štítky léto dovolená FTV Prima Jakub Prachař Dubaj seriál Sara Sandeva Vodní nádrž Slapy Jakub a Sara

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 7. 2024

Někteří lidé mají tendenci být plaší. Téměř se omlouvají za to, že žijí. Pro ně je důležité držet se při zemi. Pravděpodobně si myslíte, že jste takoví, ale jste na omylu, Berani. Potřebujete se trochu ujistit. Uvnitř vás se skrývá spousta zajímavých věcí, které potřebují vyjít na povrch. Věřte si.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.