Celebrity

3. května 2024 07:00

Eliška Reiglová

Jakub Prachař plánuje VIP večírek Adama Mišíka. Razítka na alkohol, pokec i líbačku

Mišík a Prachař afterparty – Máme rádi Česko

Když se v televizní soutěži kromě stálic sejdou samí zpěváci, je jasné, že řeč přijde i na jejich kariéru a nadcházející projekty. Adam Mišík se proto těšil, že promluví o svém koncertu, místo toho ale všechny přítomné zajímal večírek, který se chystá po něm. A protože se na něj dostanou jen VIP, Prachaře mladý zpěvák odpálkoval. Přitom přinesl dobré nápady na zlepšení průběhu.

V oblíbené show Máme rádi Česko se soutěžící střídají, kapitáni ale zůstávají stejní. Vojta Kotek a Jakub Prachař mezi sebou pravidelně bojují o každý možný bod a zcela pochopitelně si oba přejí vyhrávat. Přesto není nouze o humor, kterému soutěživost týmů dost často ustupuje. Terčem vtípků moderátora a kapitánů se nyní stal Adam Mišík.

Mejdan pro VIP

„Šestého února 2025, Fórum Karlín a Adam. Tady mě nezajímá, co tam bude, protože tam budeš ty, to je jasný. To stačí celkem… Ale mě teda zajímá, ty prodáváš VIP lístky, jo?“ zeptal se Libor Bouček otevřeně. „No…“ přiznal zdráhavě, ale s úsměvem mladý zpěvák. To ještě netušil, že ho ještě čeká vysvětlování.

„Co tam je jako, když si koupím VIP, co dostanu ještě?“ zajímal se moderátor. „Na mejdan můžou lidi pak,“ odpověděl Mišík. „Jako sami?“ zazněl další dotaz.  „Ne, jako s námi, s partou, kapelou a tak,“ upřesnil syn slavného hudebníka Vladimíra Mišíka.  Tato odpověď způsobila menší mumraj a vyžádala si hlubší zkoumání.

„A to si musí koupit, ty lístky na to, jo?“ začal se zajímat i Vojta Kotek. Vysvětlení Mišíka nicméně dávalo docela smysl. Až na detail o světlech, který nepochopil nikdo. „No, tak protože asi by se tam všichni nevešli, ta světla a tohle, ono to jako…“ nedopověděl zpěvák, protože se přítomní začali podivovat.

Nápady Jakuba Prachaře

„Hele, a kde to máte, ten mejdan?“ začal se zajímat Jakub Prachař, který pravděpodobně měl chuť dorazit. „No, to právě se dozvíš, jen když si koupíš to VIP,“ odpálkoval ho Adam s šibalským úsměvem na rtech. „No nic, tak já budu doma. A na tom mejdanu bude vodka s džusem, nebo zadáčo něco?“ doptal se Prachař.

„No, taky,“ uznal Mišík, že alkohol bude téct proudem. Libor Bouček ovšem narazil na věkový průměr jeho posluchaček. „Džus bude, ne? Spíš… To by bylo moc,“ zasmál se. „Tak záleží, samozřejmě, na razítkách podle toho, komu bylo a komu nebylo 18, abychom neudělali nějaké faux pas. Takže když bude modré razítko, tak může být i třeba vodka,“ vysvětlil zpěvák princip své párty.

Čtěte také: Dara Rolins po kritice nové plastiky: Je mi jedno, co si myslíte. Z proměny je nadšená

„A bude to ještě taky, že když máš modré razítko, chceš si jen povídat, červené je líbačka a růžové cokoliv?“ dotazoval se Jakub Prachař na závěr. Nic takového nicméně Adam Mišík neplánuje a vypadá to, že kapitána druhého týmu na svůj koncert a ani na mejdan po něm nepozve. Společně s moderátorem ho totiž nabádal k tomu, aby na koncert kašlal a řešil jen párty.

Adam Mišík promluvil o vztahu s Natálií Jiráskovou, která je dcerou Ivy Kubelkové:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 5. 2024

Dnes byste mohli dobře psát beletrii nebo publicistiku. Je docela dobře možné, že jste o nějakém literárním oboru uvažovali. Proč váháte? Nikdy není pozdě. Najděte si čas na napsání příběhu. Pokud máte negativní postoj k věcem, které děláte, jak chcete něco udělat, Berani?

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.