Celebrity

26. února 2022 22:58

Gabriela Kolinová

Jan Plouhar ze Slunečné je tátou. Miminko má tradiční jméno a krásné datum narození

Hvězda seriálu Slunečná, herec Jan Plouhar, je otcem. Radostnou událost sdílel na svých sociálních sítích. Seriálový Štěpán Vacek se pochlubil fotkou syna, který dostal tradiční české jméno Jan po tatínkovi.

„20.02.2022 přišel na svět Honzík, všichni jsou zdraví a už se spolu všichni těšíme s Radka Plouharová doma,“ napsal devětatřicetiletý herec Jan Plouhar k fotce z porodnice.

Jeho manželka Radka Plouharová je členkou sboru Baletu Národního divadla. S Plouharem se brali v roce 2019, prvního potomka se tedy dočkali tři roky po svatbě.

Jan Plouhar je velmi výrazný typ díky své mimice. Možná i proto hraje často záporné postavy. V seriálu Slunečná ztvárnil záporáka Štěpána Vacka, který ještě před Jankem (Markem Lamborou) tvořil pár s ústřední postavou Týnou Popelkovou (Evou Burešovou). Týnu však podváděl a tak mu nakonec utekla od oltáře a on si vzal její sestru Sylvu v podání Báry Jánové.

Slunečná končí. Takhle vypadala poslední klapka:

Plouhar vystudoval Janáčkovu konzervatoř, má za sebou angažmá v Moravském divadle v Olomouci, v Divadle Petra Bezruče v Ostravě a v pražském Divadle Rokoko. Chvíli také působil v plzeňském Divadle J. K. Tyla. Nakonec se stal členem hereckého souboru a uměleckým šéfem Činoherního studia Ústí nad Labem, kde působí rovněž jako režisér. Mimo seriály a divadelní představení si zahrál i ve filmu Zatracení, Útěky, Každý den karneval či Piko a Pirko.

Sdílejte článek
Štítky Ostrava Eva Burešová Olomouc Slunečná Marek Lambora Divadlo Petra Bezruče Jan Plouhar Balet Národního divadla Divadlo Rokoko Divadlo J. K. Tyl

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.