Seriály a filmy

22. října 2024 15:06

Petra Jaroševská

Jana Boušková v Prostřeno! nekončí. Pořad si nově zapnete o hodinu dříve

Vydra a Boušková o Prostřeno!

Herečtí manželé Jana Boušková a Václav Vydra jsou neodmyslitelně spojeni se soutěží amatérských kuchařů Prostřeno! Jejich komentáře a vtípky baví diváky už patnáctým rokem. Od nové sezóny nás čeká změna.

Pořad Prostřeno! prošel nedávno proměnou. Od ledna letošního roku se oblékl do nového kabátku, má novou znělku a moderní grafiku. Diváci také sledují časový odpočet, aby věděli, kolik času soutěžícím na vaření zbývá. Na příští sezónu se chystají další změny, tentokrát ve vysílání. Prostřeno! si od ledna pustíte o hodinu dříve, tedy v 16:50 na Primě, nebo v předstihu na prima+. Tam vás čekají všechny epizody týdne už v pondělí.

Nepotvrdily se tedy spekulace o konci pořadu nebo výměně moderátorů. Na Janu Bouškovou a Václava Vydru se můžeme těšit i v další sezóně. PR koordinátorka pořadu, Klára Kotábová, uvedla: „Moderátorská sestava se nemění, chceme, aby Václav Vydra a Jana Boušková pořad dále moderovali a aktuálně nepřistupujeme k výměně za kohokoliv jiného.“

V září vařili manželé Jana Boušková a Václav Vydra ve speciálním týdnu souboje o nejlepší menu. Bylo horko a zapracovala únava, takže se herečka zdála divákům pomalejší a vyrojily se spekulace o jejím zdravotním stavu. Vydra připustil, že měla jeho žena náročnější období, ale už je v naprostém pořádku. „Janička před časem prodělala složitou operaci, v současné době je již v plném pracovním nasazení. Namlouvá Prostřeno!, hraje.“

A co nás v Prostřeno! do konce roku ještě čeká? Od 28. října si zavaří ve speciálním týdnu autoři. K plotně se postaví lékárnice Jana Doleželová, dobrodruh Juan Braun nebo zpěvák kapely Eddie Stoilow Jan Žampa. V půlce listopadu se bude vysílat speciál s tanečníky, o měsíc později pak speciál s rybáři. Podíváme se také do kuchyní soutěžících z jižní Moravy, Olomouckého kraje nebo z Prahy.  Sledujte Prostřeno! každý všední podvečer a nic vám neuteče. Bonusy, kvízy a hlášky najdete exkluzivně v aplikaci Prima Zone.

Podívejte se, jak vtipkoval Václav Vydra při natáčení:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 22. 10. 2024

Dobré zprávy o úspěších v kariéře mohou u vás doma vyvolat rozruch. Návštěvy, zejména muži a mladí lidé, by mohly přicházet a odcházet po celý den a pravidelně by mohly přicházet vřelé a láskyplné hovory. Možná se budete chtít pustit do nějaké práce v domácnosti, třeba do úklidu, výzdoby nebo i drobných oprav, ale vyrušování vám může stát v cestě. Užívejte si společnosti. Vždycky můžete zítra udělat, co je třeba.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.