Jaromír Soukup uspořádal dceři narozeninovou oslavu. Upekl dort a koupil spoustu dárků

Společná dcera influencerky Agáty Hanychové (38) a podnikatele Jaromíra Soukupa (55), Rozárka, slaví 11. dubna své první narozeniny. Jelikož její rodiče žijí odděleně, může se tak těšit na dvojitou oslavu. Narozeninový den u tatínka má již za sebou, nechybělo spousta dárků, ovocný dort ani balónky.

Jaromír Soukup své dceři Rozárce vystrojil oslavu k prvním narozeninám. Na sociálních sítích se nejprve pochlubil samotnými přípravami na narozeninový den a následně přidal fotografie již ze samotné oslavy.

Čtěte také: Agátu rozčiluje výše výživného Soukupa a Prachaře. Každý platí částku do deseti tisíc

Soukup dceři upekl ovocný dort

Oslava to byla se vším všudy. Nechyběl ovocný narozeninový dort, mnoho dárků a balónků. Nejvíce si však Jaromír užil to, že měl dceru poprvé na dvě noci u sebe. Přestože Agáta odloučení od dcery nesla těžce, zdá se, že si Soukup se vším poradil na jedničku.

O Rozárku se Agáta s Jaromírem doposud soudili a vypadalo to, že společné řešení jen tak nenajdou. Nakonec se však bývalá modelka rozhodla na podnikatelovy podmínky přistoupit, i když dle jejich slov je pro ni dohoda velmi nevýhodná a ona sama je zcela bezmocná.

„Jaromír se mi ozval s takovými podmínkami, které jsou naprosto šílené. Já jsem si řekla, že to asi musím udělat, ale chtěla bych tam něco upravit. I moje právnička mi řekla, ať to nepodepisuji, že je to proti mně. Já jsem řekla, že už nemůžu, že buď umřu a umřu těm dětem, anebo to podepíšu,“ prozradila v podcastu, ve kterém figuruje společně s Ornellou Koktovou.

Přečtěte si: S mojí dcerou a v mojí košili! Agáta Hanychová se vyjádřila k fotkám partnerky Soukupa

„Já jsem u těch soudů furt. Navíc ta soudkyně mě nemá ráda a má raději ty tatínky. Já tam dostávám takový kouř úplně za nic. Tak jsem to podepsala,“ dodala. Jen čas tedy ukáže, zda nastavený model péče bude do budoucna fungovat. Primární ale pro dvojici je, aby vše vyhovovalo nejen jim, ale především jejich dceři.

Co Agáta Hanychová prozradila v pořadu 30+ otázek?

Sdílejte článek
Štítky péče narozeniny dcera dort spor soud Jaromír Soukup Agáta Hanychová Rozárka Soukupová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.