Celebrity

16. září 2022 15:20

redakce Prima Ženy

Cara Delevingne děsí rodinu i fanoušky. Ze slavné modelky se stává podivný přízrak

Cara Delevingne (30) se stala hvězdou přehlídkových mol, když jí bylo 18 let. Zaujala nevšední krásou, kterou podtrhovalo na tehdejší poměry nezvykle husté obočí. Patří k oblíbenkyním prestižních módních návrhářů, v poslední době to ale vypadá, že si na ní sláva a neustálý pracovní zápřah vybírají daň. Blízcí o ni už několik týdnů mají strach, protože její excesy už nelze přehlédnout.

Do velkého světa módy vstoupila Cara Delevingne jako roztomilé a nevinné děvče. Rychle se vyšvihla mezi celosvětovou špičku a kromě modelingových nabídek začala dostávat i herecké. Nikdy se netajila tím, že je duší rebelka, která nepohrdne alkoholem ani milostnými aférkami s muži i ženami. V poslední době ale její chování i vzhled odpovídají ještě horším neřestem.

Znepokojivé chování na veřejnosti

Už v květnu si fanoušci Cary Delevingne všimli prvních náznaků, že s ní něco není v pořádku. Na Billboard Music Awards se až příliš měla ke zpěvačce Megan Thee Stallion, které dala ruku pod šaty, rušila ji při pózování na červeném koberci a přerušovala její rozhovory s ostatními hosty. To přitom byla jen špička ledovce.

Na začátku září se modelka vypravila na letiště v Los Angeles, kde nasedla do soukromého letadla rappera Jay-Z. O necelou hodinu později z letounu znovu vystoupila, kufry si vyskládala zpět do auta a odjela. Měla rozcuchané vlasy, rozmazané líčení a na nohou jí chyběly boty. Kamery zachytily i její nekoordinované pohyby a spekulace o tom, že byla pod vlivem toxických látek, na sebe nenechaly dlouho čekat.

Rozrušená rodina přemýšlí o intervenci

Cara Delevingne v srpnu slavila 30. narozeniny na jachtě s úzkým okruhem přátel a vypadá to, jako by se z párty ještě nevzpamatovala. Rodina si o ni dělá starosti a údajně se chystá podniknout kroky k její záchraně před pádem na úplné dno, ze kterého už by bylo značně složitější, ba dokonce nemožné se dostat.

„Všichni se o ni bojíme. Situace se zhoršuje už týdny a musela se do ní zapojit Cařina rodina. Diskutujeme nad intervencí. Chceme se ujistit, že Cara dostane a přijme pomoc, kterou potřebuje,“ řekl deníku deníku The Sun dobrý přítel modelky a herečky, který si přál zůstat v anonymitě.

Modelka nevěřila, že se dožije třiceti

Cara Delevingne v srpnovém rozhovoru pro Stylist Magazine sama naznačila, že život pro ni není peříčko. Rozbila tak představu o tom, že prestižní práce, sláva a bohatství činí člověka automaticky šťastným. „Upřímně jsem si nemyslela, že se tohoto věku dožiju,“ řekla.

„Nemohla jsem se dočkat, až mi bude 30, protože když vám je 20, všechno je na ho*no. V podstatě jste pořád teenager, ale máte se chovat dospěle a do toho vám všichni říkají, že to jsou nejlepší léta vašeho života,“ vysvětlila upřímně svůj pohled na mládí.

Matka Cary Delevingne v minulosti bojovala s depresemi a závislostí na heroinu. Její rodina má proto cenné, i když těžce získané zkušenosti s tím, jak pomoci blízkému, který se ocitl v komplikované spirále problémů nejhoršího druhu. Čas ukáže, jestli budou užitečné i v případě její dcery.

Sdílejte článek
Štítky drogy rodina krása Los Angeles modelka Jay-Z Cara Delevingne

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.