Jiří Lábus byl vymodlené dítě a nikdy se neoženil. Nelituje, vystačí si sám

Na divadelních prknech i před kamerou se oblíbenému herci Jiřímu Lábusovi (73) daří téměř celý život. To samé se však nedá říct o jeho soukromém životě, který je tak trochu zahalen tajemstvím. Nyní během rozhovoru pro pořad Showtime prozradil, proč se ve společnosti nikdy neobjevil s žádnou partnerkou. A svěřil se, že on sám byl vymodlené a opečovávané dítě.

Přestože Jiří Lábus patří mezi herce, kteří nikdy nezkazí žádnou legraci a kdekoliv se objeví, panuje hned lepší atmosféra, na rozhovory týkající se osobního života je velmi skoupý. Nyní však udělal výjimku a prozradil informace ze svého soukromí.

Jiřího Lábuse znají diváci hlavně z divadla Ypsilon, kde hraje již neuvěřitelných padesát let. Hostoval ale také v Národním divadle, v divadle Ungelt a aktuálně se stále objevuje na prknech divadla Kalich. Veškerý svůj čas tráví tedy především pracovně, co dělá ve volném čase?

„Ve volném čase točím audio knihy, jsem v rozhlase a natáčím filmy. Je toho stále dost. Musím ale říct, že to dělám velmi rád. Dneska už totiž dělám pouze věci, které mě baví. Co by mě nebavilo, odřeknu a prostě to nedělám,“ odpověděl Lábus na otázku ohledně svých koníčků.

Maminka herce velmi opečovávala

Zatímco jeho bratr se brzy osamostatnil a odešel z domova, Jiří Lábus i v dospělosti bydlel dál se svými rodiči. Matka, která pracovala jako zdravotní sestra, se o něj velmi starala a neustále ho opečovávala.

„Maminka mě měla až ve čtyřiceti letech a to bylo na tu dobu velmi pozdě. Bratr je ještě o dva roky mladší. Byl jsem opravdu takové vymodlené, opečovávané dítě,“ rozpovídal se umělec o svém soukromí.

„Měl jsem ale velmi krásné dětství. V pěti letech jsem začal chodit do školky, následně začala škola, a poté to se mnou už bylo čím dál tím horší. Vzorný žák jsem nebyl nikdy,“ dodal s tím, že hercem chtěl být už jako malý.

Přečtěte si také: Jiří Lábus zůstal starým mládencem. Proč se nikdy neoženil a neměl děti?

Ze svatby Jiří Lábus vycouval

Na svůj věk vypadá herec skvěle a jak sám prozradil, je stále v dobré kondici. Proč se tedy nikdy neoženil a nezaložil rodinu?

„Byly takové stavy, kdy se k tomu už schylovalo, ale já jsem to vždy zvážil a v podstatě jsem utekl. Bratr mě ale nahradil a má tři dcery. Líto mi to není, já jsem stále takové věčné dítě a hraju si sám se sebou,“ objasnil v pořadu Showtime.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.