Celebrity

7. prosince 2023 22:00

David Laštovka

Jitka Asterová se nikdy nevdala a děti vychovávala sama. Češi jsou nejlepší milenci, říká

Jitka Asterová v pořadu Povídej na CNN Prima NEWS

Herečka a moderátorka Jitka Asterová, která slaví 64. narozeniny, patří mezi půvabné ženy, v lásce se ale mnohokrát spálila. Na děti zůstala sama a nikdy se nevdala. Z její dcery vyrostla také velmi úspěšná herečka. Jitka Asterová nikdy neměla problém mluvit o svém intimním životě. Kolik měla v životě mužů?

Jitka Asterová míní, že najít ideálního partnera pro život, není pro ženu snadné. „Na českých mužích mi nejvíce vadí, že se nechovají jako chlapi. Vytratila se z nich galantnost a koketnost. Přijde mi, že ti muži kolikrát ženy ani nepotřebují a mají velké požadavky na svoji budoucí partnerku. Ale zároveň si myslím, že Češi jsou jedni z nejlepších milenců,“ prohlásila herečka v rozhovoru pro deník Aha!

Na děti zůstala sama

O sexu nemá problém mluvit velmi otevřeně. Přiznala, že o panenství přišla v osmnácti a půl letech a měla tehdy komplexy z toho, že to bylo pozdě. V soukromém životě měla na partnery spíše smůlu a nikdy se nevdala. S podnikatelem Tomášem Linhartem má dvě děti, syna Adama a dceru Annu, dnes provdanou Kameníkovou, která je rovněž úspěšnou herečkou a navíc i spisovatelkou.

Matkou se stala až ve svých čtyřiatřiceti letech a na děti zůstala na sama. Hodně jí ale pomáhala paní na hlídání. „Ono to má mnoho výhod. Do výchovy vám nikdo nemluví. Já jsem musela být i ta hodná, i ta zlá. A za to, jaké ty děti jsou, můžu z velké části já sama. Samozřejmě za to mohou i geny. Že se mi ty děti povedly, to jsem si jistá,“ prozradila Jitka Asterová v pořadu Povídej na CNN Prima NEWS (na sestříhané video se můžete podívat v úvodu článku, celou verzi pak najdete na konci textu).

Románek se slavným starším hercem

Během života měla spoustu románků, především s o dost mladšími muži. Vzácná výjimka se ovšem našla. Mezi její milence patřil také o osm let starší herec Boris Rösner, na kterého dodnes s láskou vzpomíná. V jejím životě zanechal hlubokou stopu.

Kolik mužů její postelí prošlo prý spočítané nemá. „Když číslo mých milenců začalo být trojciferné, přestala jsem je počítat. Upozorňuji, že jsem nebyla nikdy nikomu nevěrná, a to číslo narostlo hlavně v období, když jsem byla sama. Když si vezmete sto partnerů třeba za třicet let, není to zas tak strašně moc,“ uvedla k tomu herečka pro deník Aha!

V ročníku s Rodenem, Chýlkovou nebo Holubovou

Mezi její největší záliby patří cvičení, především jóga a také výklad karet. S oblibou říká, že někdo chodí k psychoanalytikovi, jiný ke kartářce, což finančně vyjde prakticky na stejno.

Na DAMU se Jitka Asterová sice dostala až na potřetí, ale pak to stálo za to. Byla v silném ročníku budoucích hereckých hvězd. Mezi její spolužáky patřila například Ivana Chýlková, Eva Holubová, Karel Roden, Pavel Vítek nebo Veronika Žilková, která ve své biografické knize Dělte dvěma prozradila, že se to milostnými románky mezi studenty tehdy jenom hemžilo a prožívali tehdy takzvané free hippies období.

Jitka Asterová byla hostem pořadu Povídej:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.