Seriály a filmy

2. července 2024 16:51

Žaneta Dernerová

Julie má strach. Její bývalý zaútočil na Jardu. Přijde si i pro ni

Násilnický Miloš vypátrá Julii – ZOO (210)

Jana Bernášková se jako Julie obává svého bývalého partnera, a proto se na žádném místě nikdy nezdržela dlouho. V královédvorské zoologické zahradě však udělala výjimku, a to se jí vymstí. Viktor Dvořák ji coby Miloš nejen najde a zasype výhrůžkami, ale ublíží i jejímu příteli Jardovi. Co mu provede? Podívejte se na exkluzivní ukázku.

Ošetřovatelka žiraf a náhradnice za Elišku měla původně v zoologické zahradě pracovat pouhé tři měsíce. Měla k tomu pádný důvod. Skrývá se totiž před expartnerem Milošem. Bojí se ho jako čert kříže. Její pocuchané nervy a narušenou psychiku ostatně potvrdil panický záchvat, který rozpoutalo obyčejné rozbití hrnečku. Až poté se Julie svěřila Michaele Pecháčkové coby Sid s otřesnými zážitky s bývalým, které stojí za jejím strachem.

Přesto se nakonec nechala přemluvit, aby se navzdory původnímu plánu zdržela ve městě déle. Podíl na tom měl jak syn Ivan, tak nový vztah s kolegou Jardou. Právě on se ale stane obětí nečekaného útoku. „Šel jsem na parkoviště, najednou mi někdo zaklepal na rameno a řekl: ‚Hej, kámo!‘ Tak jsem se otočil a v ten moment mi to nastříkal přímo do očí z pár cenťáků,“ popisuje Jarda napadení pepřovým sprejem v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete podívat exkluzivně již nyní na prima+. „Vůbec jsem neviděl, kdo to byl, hned jsem šel k zemi,“ vypráví mladík se zarudlýma nateklýma očima. O loupež nešlo, nic se mu neztratilo. Na rozdíl od ostatních však Julie začíná tušit, odkud asi vítr vane.

Na společné večeři sdílí své domněnky s Haďákem a Sid. „Byl to Miloš. Jsem si tím naprosto jistá. Našel nás. Měla jsem odjet, dokud byl čas,“ sype si Jana Bernášková coby ošetřovatelka Julie popel na hlavu. Teď už je podle ní na cokoliv pozdě. I když tomu bohatá dědička sklářského impéria odmítá uvěřit a hledá jiné možné vysvětlení, Julie se bohužel nemýlí.

Čtěte také: Bernášková o exmanželovi: Neshody jsou pryč, denně si voláme. Mít dítě bylo naším osudem

Viktor Dvořák si na ni jako Miloš počká v infocentru, pevně ji chytí za ruku a nenápadně táhne ke stolku na rádoby přátelský rozhovor. „Přišel jsem si pro tebe. Vrátíš se ke mně. Máš na to dvacet čtyři hodin. Jinak si Ivana odvezu,“ vyhrožuje jí a dodává, že pokud nebude po jeho, mohlo by se Jardovi přihodit něco mnohem horšího než jen útok pepřákem. Co si Julie počne? Nechá se zastrašit?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.