Seriály a filmy

26. července 2024 13:26

Vanesa Havlíková

Užijte si večer pod širým nebem. Některá letní kina v Praze jsou dokonce zdarma

Letní večery jsou ideální příležitostí, jak si u dobrého filmu a na skvělém místě užít společný čas s vašimi nejbližšími. Praha každoročně nabízí hned několik možností, kde můžete spojit lásku k filmu s pobytem pod širým nebem. Přinášíme vám tipy na některá z míst, kde můžete sledovat filmy pod hvězdami.

Místa, kam si v Praze můžete zajít na film pod širým nebem, je hned několik. Ať už hledáte romantiku nebo zábavu s přáteli, možností je opravdu mnoho. Cena vstupného se však liší. Někam pustí diváky na promítání zcela zdarma, jinde si za lístek musí připlatit.

Čtěte také: Zápisník alkoholičky se stal kinohitem. Tvůrci spouští dobročinnou aukci

Vstupné zdarma

Letní kino Paramount MAX v Centru Černý Most

Čtyři čtvrteční večery na začátku prázdnin a čtyři čtvrteční večery na jejich konci budou letos v Centru Černý Most opět patřit filmům. Promítání probíhá vždy od 21 hodin a jako každý rok je pro návštěvníky zpřístupněno zdarma. Na program plný zábavy pro celou rodinu se podívejte níže.

Letní kino MeetFactory

Letní kino MeetFactory se již po dvanácté vrátilo na dvorek za smíchovskou továrnu. Promítání zde probíhá každou středu v červenci od 21:30 hodin a v srpnu od 20:30 hodin. Vstupné je zdarma, program je k vidění ZDE.

Letní kino Hostivař

Filmové léto probíhá také každé úterý od 6. června do 29. srpna vždy od 20 hodin v prostorách pivovaru H2 v Hostivaři. Vstupné je pro všechny zdarma a nabídka filmů je opravdu různorodá, na své si tak přijdou všichni. Program promítání je k dispozici ZDE.

Čtěte také: Fanoušci Shreka jásají: O zlobrovi se točí další díl, Murphy prozradil i další velké překvapení

Letní kino na Pragovce

V bývalém industriálním areálu Pragovka, ve kterém se dnes nacházejí umělecké ateliéry, galerie a přes léto i letní kino, láká návštěvníky nejen na různorodé filmy, ale také na občerstvení. Promítání probíhá každé úterý, cena je zdarma a program je k vidění ZDE.

Letní kino Vypich

Každý čtvrtek probíhá filmový večer pod širým nebem také na Vypichu na Praze 6. Začátek promítání je vždy ve 21 hodin a na program se můžete podívat ZDE.

Zpoplatněný vstup

Letní kino Gabriel

Unikátní koncept Gabriel Loci, který nabízí dechberoucí výhled na Prahu a jehož dominantou je novorománský klášter z 19. století, od června až do září nabízí každou středu, pátek a neděli od 21 hodin filmový zážitek. K dispozici je občerstvení včetně rozmanitého výběru osvěžujících drinků. Vstupné vyjde na 150 korun, bližší informace poté naleznete ZDE.

Letní kino Cross club

Již od května je v provozu také letní kino v pražských Holešovicích, konkrétně před klubem Cross. Promítá se tady každou středu a vstupné je 100 korun. Na nabídku filmů se podívejte ZDE.

Letní kino DOX

Pod širým nebem si letos můžete užít film také v centru současného umění DOX. Promítání zde probíhá každou středu od 21:30 hodin na travnaté ploše s výhledem na vzducholoď. Vstupné je 200 korun. Návštěvníci se mohou těšit na netradiční prostředí, zvuk do sluchátek i lahodné drinky. Program k dispozici ZDE.

Čtěte také: Slunce, seno, jahody po 40 letech: Tisíce lidí oslavily v Hošticích narozeniny slavného filmu

Letní kino v Klubovně

Filmový večer pod hvězdami si můžete vychutnat také v Dejvicích. Na zahradě Klubovny se promítají jak klasické starší filmy, tak i ty novější. Promítání zde probíhá každou středu a vstupné je 100 korun. Na nabídku filmů se podívejte ZDE.

Letní kino v Botanické zahradě

Jedinečnou příležitost vychutnat si oblíbený film pod širým nebem nabízí také Botanická zahrada. Již druhým rokem si můžete na tomto unikátním místě každý pátek a sobotu během celého srpna vychutnat filmové večery pod hvězdami. Promítání začíná ve 20 hodin a vstupné činí 150 korun. Program je k dispozici ZDE.

Podívejte se na oficiální upoutávku k filmu Zápisník alkoholičky:

Sdílejte článek
Štítky léto film kino zábava promítání letní kino Praha Centrum Černý Most Vypich Pragovka umění a zábava umění, kultura, zábava a média

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.