Hřejivá slova Kate a Williama: Jste pro nás inspirací, vzkázali britským olympionikům

Princezna Kate (42) navzdory boji se zákeřnou rakovinou natočila společně se svým manželem princem Williamem (42) video, v němž pogratulovali všem britským sportovcům, kteří se letos účastnili olympijských her v Paříži. Ve videu se kromě královského páru objevili například také Snoop Dogg či David Beckham.

Princezna Kate, která bojuje s rakovinou, kvůli které podstupuje chemoterapii, si i během náročného období našla chvilku, aby vzdala hold týmu britských sportovců, kteří ze sebe na olympijských hrách v Paříži vydali maximum.

Speciální video se na oficiálním instagramovém profilu prince a princezny z Walesu objevilo v neděli večer. Jako první se ve videu objevil muzikant Snoop Dogg. Hned za ním následoval záběr s princeznou Kate a jejím manželem princem Williamem.

Čtěte také: Princ William chce změnit monarchii. Bojí se, aby jeho děti nedopadly jako Harry

„Od nás všech, kteří to sledujeme z domova, blahopřejeme týmu Velké Británie,“ pronesla trojnásobná maminka. „Gratuluji ke všemu, čeho jste dosáhli. Jste pro nás všechny inspirací,“ doplnil následník trůnu, který měl na sobě triko značky Adidas z olympijské kolekce. Velká Británie získala celkem 65 medailí, z toho 14 zlatých, 22 stříbrných a 29 bronzových.

Ve videu se objevil i bývalý fotbalista David Beckham. „Ahoj týme Velké Británie. Jsme na vás tak hrdí, gratulujeme,“ vzkázal Beckham. Prostřednictvím videa poblahopřáli olympijskému týmu také Sir Chris Hoy, Kelly Holmes, Mark Chapman, Colin Jackson, Jessica Ennis-Hill, Rebecca Adlington, Gabby Logan, Emma Willis, Greg James, Andrew Cotter, Michael Johnson a Clare Balding.

Osobně se princezna Kate olympiády nezúčastnila. Od březnového oznámení diagnózy Middleton vystoupila na veřejnosti pouze dvakrát. V polovině června zazářila na ceremoniálu Trooping the Colour, slavnosti pořádané na počest narozenin britského monarchy. Podruhé se pak objevila na tenisovém turnaji Wimbledon, kde se společně s dcerou Charlotte setkala s českou vítězkou Barborou Krejčíkovou.

Josef Dostál má štěstí ve hře i v lásce. Zlato z OH oslavil polibky se snoubenkou:

Sdílejte článek
Štítky video Instagram Olympijské hry Olympiáda David Beckham královská rodina Snoop Dogg Britská královská rodina William, princ z Walesu Catherine, princezna z Walesu Letní olympijské hry 2024 Kate Middleton

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 10. 9. 2024

Berani, dnes k vám členové rodiny možná nebudou upřímní, zejména pokud jde o práci v domácnosti. Nebuďte překvapeni, když uslyšíte výmluvy. Může to být nepříjemné, ale nenechte se tím vytočit. Nechte domácí práce plavat. Dělejte něco, co vás baví. Je to větší zábava než vynášení odpadků.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.